Monica Cismaru ∙ April 19, 2023 ∙ 4 min read

Un documentar dedicat Annei Nicole Smith, fosta Playmate și actriță, decedată în 2007 din cauza unei supradoze de droguri, va fi lansat pe 16 mai pe Netflix, cu titlul The One you Think You Know: Anna Nicole Smith.

Anna Nicole Smith cucerit publicul american datorită pictorialelor ei fără perdea și imaginii ei de bombă sexy. Născută Vicki Lynn Hogan în Houston, Texas, pe 28 noiembrie 1967, viitoarea vedetă Playboy Anna Nicole Smith n-a avut o copilărie fericită: tatăl ei a abandonat-o pe ea și pe cei cinci frați și surori și pe mama ei; familia părăsită de tată s-a mutat apoi în orășelul Mexia.

anna nicole smith

Anna Nicole Smith a renunțat la școală la vârsta de 14 ani și a început să lucreze la un fast food, unde l-a cunoscut pe Billy Wayne Smith, cu care s-a căsătorit și cu care a avut un fiu, Daniel Wayne Smith. Povestea lor de dragoste n-a durat decât doi ani, iar viitoarea Anna Nicole a trecut la un job la altul, până când a decis să devină stripperiță într-un club, unde se afirmă sub pseudonimele Nikki și Robin.

Viitoarea Anna Nicole Smith era un fan al lui Marilyn Monroe încă din copilărie și, ca urmare a unei întâlniri providențiale cu un fotograf de la o agenție de modelling, acesta îi promite să o transforme într-un star, iar Vicki Lynn decide să-și facă operații estetice – își mărește sânii, câștigă în greutate și își construiește o imagine senzuală cu care va da lovitura. Atunci s-a născut Anna Nicole Smith. La vârsta de 24 de ani, îl cunoaște pe milionarul octogenar J. Howard Marshall, care o copleșește cu atenție și cu cadouri și cu care se căsătorește într-un final.

anna nicole smith
J. Howard Marshall și Anna Nicole Smith

În 1992, Anna Nicole Smith este aleasă Miss Mai în revista Playboy, titlu ce îi aduce și mai multă notorietate decât avea deja, iar relația ei cu J Howard Marshall, în vârstă de 88 de ani acum, atrage o mulțime de critici și este acuzată că ar fi o profitoare și o vânătoare de averi. În 1995, Marshall moare și începe bătălia legală pe moștenire dintre ea și urmașul soțului ei milionar. Anna Nicole nu figurează în testament, dar aceasta susține că răposatul i-ar fi promis verbal jumătate din averea lui. Într-un final, tribunalul îi acordă suma de 88 de milioane de dolari din averea soțului decedat, dar decizia este constestată și schimbată la Curtea de Apel din San Francisco. Lupta legală continuă și după moartea vedetei, survenită în februarie 2007, în numele fiicei ei, Daniellelynn Birkhead.

anna nicole smith
Daniellelynn și Larry Birkhead

Anna Nicole Smith a fost o imagine fascinantă pentru mass media. În 2002, playmate-ul a beneficiat de propriul ei reality show, The Anna Nicole Show, în care starleta arată că nu cunoaște nicio limită: este filmată beată, înjurând și vorbind cu dificultate – spectatorul se trezește în ipostaza de martor la mărirea și decăderea starului. După ce e difuzat timp de doi ani, reality-show ul este întrerupt din cauza lipsei audienței.

La 35 de ani, Anna Nicole Smith încearcă să rămână în lumina reflectoarelor și are câteva apariții discutabile, dacă nu scandaloase, la show-urile MTV, unde se dezbracă pe scenă.

În 2006, Anna Nicole Smith este internată cu diagnosticul de pneumonie, iar în februarie 2007 este găsită fără cunoștință în camera ei de hotel din Florida. Starleta este declarată moartă, la vârsta de 39 de ani, iar autopsia va releva că Anna Nicole a decedat din cauza unei supradoze de droguri.

Foto: Hepta

Related Posts

Demi Moore, Regina Balului la Festivalul de Film de la Cannes

După aproape 30 de ani de absență, Demi Moore revine pe Croazetă mai strălucitoare ca oricând și e…

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…