hotel david beckham

David Beckham și-a pus amprenta pe camerele unui hotel exclusivist din Macao, China, al căror preț pornește de la 800 de dolari pe noapte.

David Beckham și-a pus talentul de designer de interior la bătaie și a decorat mai multe apartamente ale hotelului de lux The Londoner din Macao, China, al căror preț este de aproximativ 800 de dolari pe noapte; aici rezervările se pot face doar pe bază de invitație.

david beckham

Camerele de hotel imaginate de David Beckham sunt personalizate cu monograma și cu fotografiile fotbalistului și au toate facilitățile și dotările sofisticate pe care le apreciază Beckham când călătorește.

the londoner

Hotelul este amplasat într-o zonă cunoscută ca fiind Las Vegasul estului, datorită numeroaselor cazinouri de aici.

Camerele sunt decorate și cu fotografi de-ale Victoriei Beckham, dormitoarele au detalii aurii, iar oaspeții au acces, în prețul camerei, și la un bar exclusivist și la un restaurant cu specific englezesc.

Într-un video lansat pe site-ul hotelului, David Beckham poate fi urmărit oferind informații despre felul în care a decurs procesul de design al apartamentelor care dispun de dormitor, living și baie dublă deluxe, cu marmură.

Macao este o regiune autonomă de pe coasta de este a Chinei și a fost până în 1999 colonie portugheză, redată apoi statului chinez. Alături de relicvele istorice coloniale, cele mai mari atracții în Macau sunt cazinourile.

Foto: Hepta, The Londoner Macao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts