Monica Cismaru ∙ June 21, 2023 ∙ 3 min read

Chiar dacă mai avem o jumătate de an până la premiera sezonului patru pe Netflix din ”Emily in Paris”, suntem nerăbdători cu toții să aflăm amănunte din viitoarele episoade ale producției și ce aventuri și noi provocări o așteaptă pe Emily Cooper, interpretată de Lily Collins.

Oare vor continua triunghiurile amoroase, parada extraordinară de haine și de accesorii scumpe cu care ne încântă protagonista, muzica și răsturnările de situație? Apar personaje noi, se schimbă dinamica dintre cele consacrate: Lily Collins a împărtășit pe Instagram un video cu toate întrebările fără răspuns aruncate în ultimele episoade ale serialului.

Așadar, ce vom vedea în sezonul patru din Emily in Paris, pe care cel mai probabil, îl vom urmări în decembrie 2023, pe Netflix?

emily in paris sezonul patru

Alături de Lily Collins apare în continuare și celălalt personaj-cheie din serial, prietena ei, Mindy, interpretată de Ashley Park, dar revin și celelalte personaje îndrăgite- Camille (Camille Razat), Gabriel (Lucas Bravo), Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu), Julien (Samuel Arnold) sau Luc (Bruno Gouery). Totuși, rămâne să aflăm care va fi soarta lui Alfie, interpretat de Lucien Laviscount- iubitul de care Emily se desparte în ultimul episod din cauza lui Gabriel, care urmează să aibă un copil cu Camille, femeia are îl părăsește în fața altarului.

Darren Star, creatorul serialului Emily in Paris, a lăsat să se înțeleagă într-un interviu acordat publicației Deadline că, în ciuda faptului că Alfie se desparte de Emily, el are în continuare relevanță în serial, chiar și fără o poveste de dragoste. ”Cu siguranță că are motive să rămână în Paris și să lucreze în continuare cu Gabriel. Toate personajele-cheie continuă să rămână conectate, dar într-o manieră mai complexă”, a declarat producătorul.

emily in paris sezonul patru

Intriga sezonului patru este posibil să se concentreze pe relația dintre Emily și Gabriel, chiar dacă, spune Star, Emily n-a venit la Paris pentru o poveste de dragoste. ”A venit aici pentru un job. Cred că ambii se îndreaptă către o etapă mai matură a vieții, iar situația lor devine și mai complexă. Darren Star a mai spus că și legătura dintre Gabriel și fosta lui iubită, Camille, va continua să funcționeze, cumva, și e posibil să locuiască în aceeași clădire. ”Viețile lor sunt conectate, sunt prieteni, lucrează împreună. Dar apar complicații neprevăzute, mai ales pentru Emily. Iar cuplul Emily-Gabriel poate nu e făcut să dureze, cel puțin pentru moment”, mai spune producătorul.

Darren Star a mai precizat și că în sezonul patru Emily in Paris o să avem parte de mai multe apariții de-ale Sofiei (Melia Kreiling), fosta iubită a lui Camille, dar și de-ale lui Laurent (Arnaud Binard), soțul lui lui Sylvie.

În ceea ce o privește pe Emily, aceasta va întreprinde o nouă călătorie în afara Franței – de data aceasta, personajul ei va pleca la Roma, pentru o vacanță cu multe răsturnări de situație, iar Mindy se pregătește de participarea la Eurovision.

Tema noului sezon, va fi, mai spune Star, aceea a dinamicii dintre relațiile toxice și poveștile de dragoste – provocare de care se vor lovi majoritatea personajelor.

Foto: Netflix, CAROLE BETHUEL/Netflix

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…