Monica Cismaru ∙ June 21, 2023 ∙ 3 min read

Chiar dacă mai avem o jumătate de an până la premiera sezonului patru pe Netflix din ”Emily in Paris”, suntem nerăbdători cu toții să aflăm amănunte din viitoarele episoade ale producției și ce aventuri și noi provocări o așteaptă pe Emily Cooper, interpretată de Lily Collins.

Oare vor continua triunghiurile amoroase, parada extraordinară de haine și de accesorii scumpe cu care ne încântă protagonista, muzica și răsturnările de situație? Apar personaje noi, se schimbă dinamica dintre cele consacrate: Lily Collins a împărtășit pe Instagram un video cu toate întrebările fără răspuns aruncate în ultimele episoade ale serialului.

Așadar, ce vom vedea în sezonul patru din Emily in Paris, pe care cel mai probabil, îl vom urmări în decembrie 2023, pe Netflix?

emily in paris sezonul patru

Alături de Lily Collins apare în continuare și celălalt personaj-cheie din serial, prietena ei, Mindy, interpretată de Ashley Park, dar revin și celelalte personaje îndrăgite- Camille (Camille Razat), Gabriel (Lucas Bravo), Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu), Julien (Samuel Arnold) sau Luc (Bruno Gouery). Totuși, rămâne să aflăm care va fi soarta lui Alfie, interpretat de Lucien Laviscount- iubitul de care Emily se desparte în ultimul episod din cauza lui Gabriel, care urmează să aibă un copil cu Camille, femeia are îl părăsește în fața altarului.

Darren Star, creatorul serialului Emily in Paris, a lăsat să se înțeleagă într-un interviu acordat publicației Deadline că, în ciuda faptului că Alfie se desparte de Emily, el are în continuare relevanță în serial, chiar și fără o poveste de dragoste. ”Cu siguranță că are motive să rămână în Paris și să lucreze în continuare cu Gabriel. Toate personajele-cheie continuă să rămână conectate, dar într-o manieră mai complexă”, a declarat producătorul.

emily in paris sezonul patru

Intriga sezonului patru este posibil să se concentreze pe relația dintre Emily și Gabriel, chiar dacă, spune Star, Emily n-a venit la Paris pentru o poveste de dragoste. ”A venit aici pentru un job. Cred că ambii se îndreaptă către o etapă mai matură a vieții, iar situația lor devine și mai complexă. Darren Star a mai spus că și legătura dintre Gabriel și fosta lui iubită, Camille, va continua să funcționeze, cumva, și e posibil să locuiască în aceeași clădire. ”Viețile lor sunt conectate, sunt prieteni, lucrează împreună. Dar apar complicații neprevăzute, mai ales pentru Emily. Iar cuplul Emily-Gabriel poate nu e făcut să dureze, cel puțin pentru moment”, mai spune producătorul.

Darren Star a mai precizat și că în sezonul patru Emily in Paris o să avem parte de mai multe apariții de-ale Sofiei (Melia Kreiling), fosta iubită a lui Camille, dar și de-ale lui Laurent (Arnaud Binard), soțul lui lui Sylvie.

În ceea ce o privește pe Emily, aceasta va întreprinde o nouă călătorie în afara Franței – de data aceasta, personajul ei va pleca la Roma, pentru o vacanță cu multe răsturnări de situație, iar Mindy se pregătește de participarea la Eurovision.

Tema noului sezon, va fi, mai spune Star, aceea a dinamicii dintre relațiile toxice și poveștile de dragoste – provocare de care se vor lovi majoritatea personajelor.

Foto: Netflix, CAROLE BETHUEL/Netflix

Related Posts

Filme și seriale noi în martie pe platformele de streaming

Seriale noi, blockbustere mult așteptate, povești numai bune pentru weekendurile de binge-watching: iată noutățile lunii martie pe platformele…

Kensington Palace revine cu lămuriri despre starea lui Kate Middleton, Prințesa de Wales

Kensington Palace a revenit cu câteva rânduri prin care încearcă să liniștească publicul cu privire la starea de…

”2020” – o comedie neagra cu iz de dramă și de bucluc, din 15 martie în cinematografe

Filmul „2020” a avut avanpremiera la Paris pe 29 februarie, la  Grand Rex, cel mai mare cinematograf din…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile care ne-au atras atras atenția. PANDORA introduce perlele…

În ce serial de succes va juca Eva Longoria

Eva Longoria este cel mai nou nume care se alătură distribuției serialului Only Murders in the Building (Disney+),…

Horoscopul lunii Martie 2024

Luna martie aduce schimbări importante în viața multora dintre noi. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare…

Tendințele momentului în materie de interioare. Nuanțele și texturile care îți transformă locuința într-o casă de vacanță chiar în inima orașului

Bucură-te de confortul propriului cămin, înconjurându-te de materiale naturale în nuanțe care să-ți aducă deplina relaxare. Întâmpină primăvara…

Cine este noul iubit multimilionar al lui Naomi Campbell

Naomi Campbell este mai fericită ca niciodată, scrie presa internațională, după o pauză în viața ei amoroasă în…

Simona Vilău, curator Art Safari: „Arta e un sport al minții. Ne lasă libere emoțiile”

Artist și curator, Simona Vilău este responsabilă primăvara aceasta cu o fascinantă punere în scenă a unei expoziții…

George și Amal Clooney dau Marea Britanie pe Franța

George (62 de ani) și Amal Clooney (46 de ani), unul dintre cele mai admirate și urmărite cupluri…