Monica Cismaru ∙ March 1, 2021 ∙ 2 min read

lily collins casa

Protagonista serialului Emily In Paris, Lily Collins (31 de ani) își vinde casa din Beverly Hills pentru 13,5 milioane de dolari, cu un milion mai mult decât suma cu care a cumpărat-o. Vedeta intenționează să se mute într-o locuință nouă împreună cu logodnicul ei, Charlie McDowell.

Actrița care a devenit un idol peste noapte datorită serialului de pe Netflix a cumpărat veceha casă în 2016. Construcția are aproape 500 de metri pătrați și dispune de piscină, teren de tenis și are cinci dormitoare. În toamna anului trecut, Lily Collins s-a logodit cu McDowell, regizor și scenarist, iar acum își caută un nou cuib pentru a-și întemeia o familie.

lily collins casa

Casa pe care o vinde Lily Collins e dotată cu acoperiș de cupru și cu o curte spațioasă, cu fântâni arteziene, e amenajată de un peisagist și este împrejmuită de gard de fier forjat și de cărămidă.

La interior, casa în care a locuit protagonista Emily In Paris este amenajată cu atenție la detalii, într-un stil rafinat, cu coloane romane și arcade, tavane înalte și accesorii luxoase.

lily collins casa

 

 

La parter se află un hol mare, un living room cu șemineu, o bibliotecă, un bar, bucătărie și dining room, dar și un luminator. Dormitorul matrimonial are dressing, baie și spații de depozitare.

Casa a fost proiectată în 1954 de celebrul architect John Elgin Woolf, cel care a instituit stilul ”Hollywood Regency” și care a colaborat la proiectarea locuințelor unor vedete precum Cary Grant, Bob Hope sau John Wayne.

lily collins casa

Lily Collins este fiica celebrului cântăreț britanic Phil Collins, cu care aceasta nu se află în cele mai bune relații.  Actrița a crescut alături de mama ei în Los Angeles și a lucrat ca model până să se afirme în actorie.

lily collins globurile de aur

Lily Collins tocmai a ratat un Glob de Aur pentru rolul ei din Emily In Paris, premiu câștigat în schimb de  Catherine O’Hara, pentru serialul “Schitt’s Creek”.

Lily și logodnicul ei lucrează în prezent la drama istorică Gilded Rage, în care mai joacă Bill Skarsgård și Christoph Waltz, iar un al doilea sezon Emily In Paris este în pregătire.

 

Foto: Instagram, Realtor.com

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…