Monica Cismaru ∙ May 30, 2023 ∙ 4 min read

De la cele mai stabile la cele mai aventuroase, de la cele mai jucăușe la cele mai serioase, iată care e comportamentul în dragoste al zodiilor.

Berbec

Berbecii se aruncă mereu cu capul înainte, fără să știe mare lucru în prealabil. Dacă ai ca partener un Berbec, pregătește-te să navighezi prin viață la viteză maximă, cu toată pasiunea. Prima voastră întâlnire se poate termina cu o plimbare cu barca la apus, chiar dacă nu ești pregătită pentru asta. Lasă-te purtată de val.

Taur

Influența lui Venus asupra Taurilor îi determină pe aceștia să fie atrași de frumos. Poate că e greu să-i scoți din zona lor de confort, dar, pe de altă parte știu cum să creeze amintiri care să dureze o viață. Sunt cei mai pricepuți în a organiza picnicuri romantice sub clar de lună.

zodii comportament dragoste

Gemeni

Dualitatea acestui semn zodiacal îți permite să vezi ce e mai bun din ambele lor lumi. Într-o zi vor să stea acasă pe canapea și sa se uite la filme, iar în altă zi te vor întreba dacă nu vrei să pleci cu el într-o excursie în Antarctica. Dacă vrei să te înțelegi bine cu Gemenii, trebuie să le accepți aspectele contradictorii.

Rac

Aceasta zodie profund neegoistă ar vrea să-ți ducă toate luptele, dar nu-i poți lăsa să se încarce cu problemele tale; Racii sunt fericiți dacă îți pot oferi un umăr pe care să-ți odihnești capul la sfârșitul fiecărei zile.

Leu

O relație cu un Leu poate semăna cu a face un pas înapoi și a-i lăsa să se manifeste liber, cu toată energia de care dispun. Au tendința de a-și impune voința, dar nu vei întâlni pe nimeni la fel de incitant precum Leii. Pentru ei, doar cerul este limita și vor face orice să te convingă de acest lucru.

zodii comportament dragoste

Fecioară

Conduse de Mercur, Fecioarele sunt partenere devotate, care adoră să-și exprime afecțiunea prin metode subliminale, cum ar fi să facă ordine în spațiul tău.

Balanță

Tradiționalistele Balanțe nu agreează ciudățeniile și nu apelează la soluții extreme. Așa că nu te aștepta la surprize majore din partea lor: cel mult, te vor surprinde cu o invitație la înghețată la miezul nopții. Dacă îți dorești stabilitate și siguranță, Balanțele sunt pentru tine.

Scorpion

Acest semn zodiacal se află într-o continuă transformare. Așa că, dacă poți ține pasul cu o continuă evoluție și schimbare în ce-l privește, poți forma o relație solidă cu el.

Săgetător

Nicio zi nu seamană cu cealaltă în ceea ce-i privește pe Săgetători. Nomazii zodiacului, acestia îți vor arăta locuri noi și îți vor deschide ochii asupra unor aspecte pe care nu le-ai fi luat niciodată în seamă. Chiar și în ceea ce privește propria ta persoană.

zodii comportament dragoste

Capricorn

Această zodie nu se implică prea ușor într-o relație, dar, odată ce au decis s-o facă, îți oferă stabilitate pe termen lung. Spun mereu ceea ce gândesc, așa că nu trebuie să-ți faci griji că ascund lucruri.

Varsător

Sunt zodia originală și neconvențională din horoscop, ceea ce îi transformă într-un partener inspirațional. Ei nu văd lucrurile la fel ca toți ceilalți, întotdeauna vei avea parte de o perspectivă nouă, excentrică din partea lor, ceea ce te poate zăpăci la un moment dat, dar e bine să vezi lucrurile și din alt unghi.

Pești

Sunt visătorii zodiacului și aduc în viața ta acea doză de ludic de care poate ai nevoie. Au o curiozitate copilarească și imaginație și te vor ajuta să te reconectezi cu copilul din tine.

Foto: Unsplash

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…