Monica Cismaru ∙ February 28, 2023 ∙ 5 min read

Iată care sunt zodiile care nu se tem să spună verde în față ceea ce gândesc, zodiile pentru care adevărul primează, iar sinceritatea este cea mai de preț calitate de care dispun. Dar ești sigur că ești întotdeauna pregătit să auzi purul adevăr din partea lor? Chiar dacă doare?

Berbec

Acest semn de foc nu are nicio problemă să spună adevărul și are tendința de a o face fără menajamente. Nu este cea mai delicată și nici cea mai subtilă persoană, așa că, dacă întrebi un Berbec dacă îți stă bine într-o pereche de blugi, fii sigur că ești pregătit să auzi ceea ce gândește cu adevărat și să accepți că asta e firea lui.

Taur

Acest semn de pamant evită cu tărie conflictele, așa că, de multe ori, poate eluda realitatea pentru a nu lăsa loc dramelor inutile. Taurul este primul care cedează când vine vorba de neînțelegeri și, câteodată, adevărul lui poate îmbrăca o formă mai agreabilă.

zodii adevar

Gemeni

Gemenii au reputația de a avea de multe ori două fețe, în ciuda celor mai bune intenții de care dispun. Așa că nu trebuie să te superi întotdeauna pe ei când îți oferă pe tavă minciuni albe, vor doar să te protejeze.

Rac

Intens și pasional, Racul poate părea câteodată detașat și poate ascunde ceea ce simte sau gândește. Dar, dacă te apropii de el suficient de mult și vezi dincolo de carapace, te va lăsa să auzi purul adevăr din gura lui. Dacă nu, apelează la mesaje subtile pe care le transmite mai mult cu ajutorul limbajului corporal decât prin cuvinte.

Leu

Acest semn de foc nu se teme de nimic, nici măcar când este surprins în situații stânjenitoare sau când face gafe. Ai grijă ce îi ceri, că s-ar putea să primești mai mult decât ți-ai dorit. Abordarea lui este clară față de sinceritate, nu are menajamente să spună ceea ce gândește și nu se teme că te vor răni cuvintele lui.

Fecioară

Celor născuți în acest semn zodiacal nu le place să-și complice viața cu jumătăți de adevăr sau cu minciuni spuse cu un scop nobil. Au o abordare strict rațională și au tendința de a evalua realitatea obiectiv, așa că nu vor ezita să rostească purul adevăr pe loc, lucru ce poate elimina eventualele probleme din viitor.

zodii adevar

Balanță

Balanțele sunt prin definiție echilibrate, dar acestea se lasă ușor influențate în multe situații. Așa că propria lor judecată poate fi subiectivă în funcție de afinitățile pe care le au față de o anumită persoană sau alta. Nu te mira să vezi o Balanță cerând mai multe opinii înainte de a emite una proprie.

Scorpion

Sunt multe modalități prin care îi poți spune cuiva adevărul, iar Scorpionul alege calea cea mai scurtă, dar și cea mai dureroasă, exact ca dezlipirea unui plasture. Ustură, dar trece repede. Acest semn de apă simte minciunile de la o poștă și nu se teme să le demonteze pe loc, cu argumente, și nu îi place să mintă și să se mintă frumos.

Săgetator

Nu ai decât o viață, iar Săgetătorul, un spirit liber, nu are timp de menajamente. Îți va spune adevărul pe loc, fără nicio pregătire în prealabil și nu știe să consoloeze după ce aruncă bomba. Dar măcar nu minte.

Capricorn

Ca semn de pământ, Capricornul are o minte practică și vede lucrurile în alb și negru. Totuși, cei născuți în această zodie au tendința de a nu se implica în drame și le evită cum pot, inclusiv prin a omite spunerea adevărului, fără nicio remușcare.

Vărsător

Ca zodie intelectuală, Vărsătorul vede lumea din jurul lui cu o claritate de invidiat. Totuși, câteodată, nu ia în considerare sentimentelele celuilalt și va spune verde în față opinia lui.

Pești

Chiar mint Peștii cu bună știință sau cred chiar și ei înșiși în minciunile lor? Capricioși și plini de imaginație, Peștii sunt niște visători care par că sunt de partea ta și că te prețuiesc suficient de mult încât să-ți spună adevărul, dar, câteodată, sunt prea pătrunși de propria lor persoană pentru a se mai gândi și la ceilalți.

Foto: Unsplash

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…