Monica Cismaru ∙ February 11, 2022 ∙ 5 min read

Astrele influențează și felul în care oamenii își manifestă sexualitatea. Află cum se traduc trăsăturile generale ale fiecărui semn zodiacal în intimitate și vezi ce îl incită pe partenerul tău și care sunt jocurile erotice pe care să le practici alături de el.

Berbec

zodii dormitor

Cu o personalitate puternică și cu energie debordantă, Berbecii sunt amanți neobosiți și spontani. Jocurile dinamice din pat și interpretarea de roluri în dormitor fac parte din arsenalul lor de seducție, ceea ce îi determină pe partenerii lor să revină și pentru alte experiențe la fel de incitante, iar un plus de nonconformism e ceva foarte excitant pentru Berbeci.

Taur

zodii dormitor

Venus, planeta dragostei și a casei, este dominantă pentru Tauri, astfel că o conexiune emoțională este esențială pentru a atinge plăcerea sexuală. Spiritul aventuros nu este pe placul Taurilor, care preferă să meargă pe drumuri bine bătute în viață și în dragoste.

Gemeni

Gemenii sunt cea mai sexuală zodie din horoscop și au un spirit zburdalnic în pat. De aceea, se plictisesc repede, așa că au nevoie mereu de noi stimulente și să încerce lucruri noi pentru satisfacție.

Rac

zodii dormitor

Racii sunt renumiți pentru spiritul lor romantic exacerbat. Le ia ceva timp să iasă din carapace, dar și când o fac, se transformă în niște fiare dezlănțuite în pat, cu condiția să aibă o conexiune senzuală cu partenerul. Vor variație și pasiune la maximum.

Leu

Deținerea controlului în pat este foarte importantă pentru asertivii Lei. De asemenea, tensiunea sexuală e un ingredient ce trebuie adăugat în jocurile lor erotice. Se concentrează pe preludiu, ceea ce le intensifică dorința.

Fecioară

zodii dormitor

Fecioarele acordă atenție partenerului și își doresc ca acesta să se simtă la fel de bine ca și ele. Nu sunt adeptele inovației, ci preferă să exceleze în ceea ce știu deja. Fecioarele apreciază intimitatea și romantismul.

Balanță

zodii dormitor

Balanțele nu agreează să piarda controlul, dar nici nu vor să-și domine partenerul. Echilibrul este cheia, după cum se știe deja. Reprezentanții acestei zodii apreciază o atmosferă seducătoare, atent coordonata estetic, de la lenjerie la setup-ul din dormitor și te vei aștepta la sesiuni de dragoste intensă.

Scorpion

zodii dormitor

Scorpionii sunt cei mai sexy din zodiac. Sunt deschizători de drumuri și știu și au făcut tot ce se poate în cuplu. Secretele unei vieți sexuale reușite, în opinia lor, sunt varietatea și stimulentele.

Săgetător

Au personalitate și charismă, pe care le aduc și în dormitor. Deci nu te aștepta la nimic simplu și banal din partea lor când vine vorba de amor. Totul sau nimic, acesta este dictonul Săgetătorilor în pat.

Capricorn

Sunt spontani și inspirați și nu pierd timpul cu amănunte inutile; vor să dețină ei controlul și să se bucure de deliciile carnale.

Vărsător

Vărsătorii sunt amanți creativi și le place să experimenteze. Adoră surprizele – atât cele primite cât și cele oferite și se bucură la maximum de momentele intime.

Pești

Pentru Pești, a face dragoste ține de conexiunea de natură emoțională și de înțelegerea a ceea ce îl face pe partener să vibreze. Se îndrăgostesc repede și nu ezită să-și ducă partenerul în pat imediat pentru a celebra legătura dintre ei.

Foto: Unsplash

Related Posts

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …

Începe sezonul de schi: pregătirea fizică este esențială 

Cu toții așteptăm să vină zăpada, pentru a merge pe pârtiile de schi. Doctorul Vlad Predescu, specializat în…

Timian Chalet – O oază care îți farmecă simțurile

Povestea Timian Chalet a început cu zece capre, pe care proprietarii, oameni gospodari și întreprinzători din Miercurea Ciuc,…

Antreprenoriat la Feminin – programul gratuit de mentorat dedicat femeilor din Romania

Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection si Andra Pintican – fondatoarea “Scolii de HR” si “Co-Fondator 1000” – si-au…

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…