Monica Cismaru ∙ February 11, 2022 ∙ 5 min read

Astrele influențează și felul în care oamenii își manifestă sexualitatea. Află cum se traduc trăsăturile generale ale fiecărui semn zodiacal în intimitate și vezi ce îl incită pe partenerul tău și care sunt jocurile erotice pe care să le practici alături de el.

Berbec

zodii dormitor

Cu o personalitate puternică și cu energie debordantă, Berbecii sunt amanți neobosiți și spontani. Jocurile dinamice din pat și interpretarea de roluri în dormitor fac parte din arsenalul lor de seducție, ceea ce îi determină pe partenerii lor să revină și pentru alte experiențe la fel de incitante, iar un plus de nonconformism e ceva foarte excitant pentru Berbeci.

Taur

zodii dormitor

Venus, planeta dragostei și a casei, este dominantă pentru Tauri, astfel că o conexiune emoțională este esențială pentru a atinge plăcerea sexuală. Spiritul aventuros nu este pe placul Taurilor, care preferă să meargă pe drumuri bine bătute în viață și în dragoste.

Gemeni

Gemenii sunt cea mai sexuală zodie din horoscop și au un spirit zburdalnic în pat. De aceea, se plictisesc repede, așa că au nevoie mereu de noi stimulente și să încerce lucruri noi pentru satisfacție.

Rac

zodii dormitor

Racii sunt renumiți pentru spiritul lor romantic exacerbat. Le ia ceva timp să iasă din carapace, dar și când o fac, se transformă în niște fiare dezlănțuite în pat, cu condiția să aibă o conexiune senzuală cu partenerul. Vor variație și pasiune la maximum.

Leu

Deținerea controlului în pat este foarte importantă pentru asertivii Lei. De asemenea, tensiunea sexuală e un ingredient ce trebuie adăugat în jocurile lor erotice. Se concentrează pe preludiu, ceea ce le intensifică dorința.

Fecioară

zodii dormitor

Fecioarele acordă atenție partenerului și își doresc ca acesta să se simtă la fel de bine ca și ele. Nu sunt adeptele inovației, ci preferă să exceleze în ceea ce știu deja. Fecioarele apreciază intimitatea și romantismul.

Balanță

zodii dormitor

Balanțele nu agreează să piarda controlul, dar nici nu vor să-și domine partenerul. Echilibrul este cheia, după cum se știe deja. Reprezentanții acestei zodii apreciază o atmosferă seducătoare, atent coordonata estetic, de la lenjerie la setup-ul din dormitor și te vei aștepta la sesiuni de dragoste intensă.

Scorpion

zodii dormitor

Scorpionii sunt cei mai sexy din zodiac. Sunt deschizători de drumuri și știu și au făcut tot ce se poate în cuplu. Secretele unei vieți sexuale reușite, în opinia lor, sunt varietatea și stimulentele.

Săgetător

Au personalitate și charismă, pe care le aduc și în dormitor. Deci nu te aștepta la nimic simplu și banal din partea lor când vine vorba de amor. Totul sau nimic, acesta este dictonul Săgetătorilor în pat.

Capricorn

Sunt spontani și inspirați și nu pierd timpul cu amănunte inutile; vor să dețină ei controlul și să se bucure de deliciile carnale.

Vărsător

Vărsătorii sunt amanți creativi și le place să experimenteze. Adoră surprizele – atât cele primite cât și cele oferite și se bucură la maximum de momentele intime.

Pești

Pentru Pești, a face dragoste ține de conexiunea de natură emoțională și de înțelegerea a ceea ce îl face pe partener să vibreze. Se îndrăgostesc repede și nu ezită să-și ducă partenerul în pat imediat pentru a celebra legătura dintre ei.

Foto: Unsplash

Related Posts

Ce filme și seriale noi vedem în iulie pe platformele de streaming

Afară e tot mai cald, iar activitățile în aer liber sunt mult limitate din cauza caniculei, așa că…

Goana după viață. Text by Andreea Esca

De când s-au ridicat restricțiile pandemice și avem și războiul ăsta în coaste, mi se pare că toți…

Darius Mabda, câștigător ”Românii au talent”: ”Am pierdut o parte din copilărie”

Darius Mabda este, la doar 13 ani, deținătorul trofeului celui mai recent sezon ”Românii au talent” (PRO TV)….

Coca-Cola lansează platforma globală Coke Studio™ și oferă premii VIP la cele mai mari festivaluri de muzică din Europa

Șapte tineri artiști reinterpretează piesa „A Kind of Magic” a legendarei trupei Queen, într-un videoclip lansat la nivel…

Ce filme noi vedem în iulie la cinema

Da, știm, în luna iulie nu prea mai stă nimeni în oraș. E sezonul vacanțelor la plajă și…

Cameron Diaz revine în lumea filmului după o pauză de 8 ani

Cameron Diaz iese oficial din lunga pauză de pe platourile de filmare, timp în care s-a dedicat în…

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Cântărețul R. Kelly a fost condamnat miercuri de tribunalul din New York la o pedeapsă cu închisoarea de…

TIFF.21 a ajuns la final. 10 zile de poveste și momente speciale alături de comunitatea IQOS

Una dintre cele mai așteptate ediții ale Festivalului Internațional de Film Transilvania s-a încheiat cu rezultate de excepție…

5 lucruri pe care nu le știai despre Anne Hathaway

Anne Hathaway (39 de ani) a revenit în atenție recent cu două noi mega-producții, după o perioadă de…

Winona Ryder și-a găsit sufletul-pereche. Cine este bărbatul cu care are o relație de 10 ani

Winona Ryder (50 de ani) are de mai bine de 10 ani o relație cu designerul Scott Mackinlay…