Monica Cismaru ∙ March 14, 2023 ∙ 3 min read

Unele zodii sunt dotate cu o minte analitică, iar altele se bucură de alte calități, și anume empatia sau intuiția. Care sunt cele mai inteligente zodii din horoscop?

Berbec

Este greu să-i depășești pe Berbeci când vine vorba despre minte. Au o inteligență practică și intuitivă, combinată cu agilitate și cu viteză de reacție, iar toți cei care au îndoieli, se conving imediat de contrariu.

Taur

Inteligența vine în multe forme, iar cei născuți în zodia Taurului sunt cunoscuți pentru inteligența lor emoțională; sunt capabili să simtă și să înțeleagă emoțiile celorlalți, să aibă și empatie și să și citească printre rânduri, de multe ori.

Gemeni

Gemenii au, pe bună dreptate, reputația de a fi foarte sociabili, de a discerne și de a procesa foarte repede informații complexe.

horoscop

Rac

Faptul că Racii nu se află printre primele zodii în ceea ce privește capacitățile lor mentale este datorită faptului (sau din cauza) că natura lor compasională le permite emoțiilor să țină locul judecății.

Leu

Nu contează ce știe sau ce nu știe un lei: în ochii lumii, ei le știu deja pe toate. Ca lideri înnăscuți, au abilitatea de a afișa o siguranță de sine de invidiat.

Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiste incurabile, cu o logică infailibilă și cu simț practic, cu o atenție exagerată pentru detalii și cu minți ascuțite.

Balanță

Așa cum sugerează și numele zodei, cei născuți în acest semn sunt cu capul pe umeri și obiectivi în ceea ce privește opiniile și viziunea asupra lumii. Armonia interioară a Balanțelor le permite să răspundă provocărilor fără grabă, în loc să ia decizii impulsive.

Scorpion

Intenși și pasionali, Scorpionilor nu le scapă nimic. Citesc oamenii din prima și văd dincolo de fațadă, iar nimic nu le excită mai tare creierul decât posibilitatea de a rezolva un mister.

horoscop

Săgetător

Tendința e să-i bănuiești pe Săgetători de lipsa unor calități intelectuale din cauză că, de multe ori, sunt cu capul în nori. De fapt, cei născuți în această zodie sunt mereu gata să-și extindă orizonturile și să învețe lucruri noi.

Capricorn

Practici, metodici și disciplinați dincolo de limite, Capricornii sunt niște achiziții valoroase la locul de muncă, mai ales când vine vorba de rezolvarea problemelor. În sfera personală, cel mai probabil te vei trezi că vei apela la un Capricon când vei avea nevoie de cineva care să-ți spună adevărul fără ocolișuri.

rsător

Nu-ți ia prea mult să-ți dai seama că Vărsătorii se află în fruntea listei celor mai inteligente zodii. Pe lângă faptul că sunt niște șoareci de bibliotecă, se remarcă prin spiritul lor analitic și prin capacitatea de a vedea lucruri pe care alții le scapă din vedere.

Pești

Poate că Peștii sunt ultimii care râd la o glumă, dar numai din cauză că trăiesc într-o lume a lor, singuratică, magică, un univers care funcționează după propriile lui reguli.

Foto: Unsplash

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…