Monica Cismaru ∙ March 14, 2023 ∙ 3 min read

Unele zodii sunt dotate cu o minte analitică, iar altele se bucură de alte calități, și anume empatia sau intuiția. Care sunt cele mai inteligente zodii din horoscop?

Berbec

Este greu să-i depășești pe Berbeci când vine vorba despre minte. Au o inteligență practică și intuitivă, combinată cu agilitate și cu viteză de reacție, iar toți cei care au îndoieli, se conving imediat de contrariu.

Taur

Inteligența vine în multe forme, iar cei născuți în zodia Taurului sunt cunoscuți pentru inteligența lor emoțională; sunt capabili să simtă și să înțeleagă emoțiile celorlalți, să aibă și empatie și să și citească printre rânduri, de multe ori.

Gemeni

Gemenii au, pe bună dreptate, reputația de a fi foarte sociabili, de a discerne și de a procesa foarte repede informații complexe.

horoscop

Rac

Faptul că Racii nu se află printre primele zodii în ceea ce privește capacitățile lor mentale este datorită faptului (sau din cauza) că natura lor compasională le permite emoțiilor să țină locul judecății.

Leu

Nu contează ce știe sau ce nu știe un lei: în ochii lumii, ei le știu deja pe toate. Ca lideri înnăscuți, au abilitatea de a afișa o siguranță de sine de invidiat.

Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiste incurabile, cu o logică infailibilă și cu simț practic, cu o atenție exagerată pentru detalii și cu minți ascuțite.

Balanță

Așa cum sugerează și numele zodei, cei născuți în acest semn sunt cu capul pe umeri și obiectivi în ceea ce privește opiniile și viziunea asupra lumii. Armonia interioară a Balanțelor le permite să răspundă provocărilor fără grabă, în loc să ia decizii impulsive.

Scorpion

Intenși și pasionali, Scorpionilor nu le scapă nimic. Citesc oamenii din prima și văd dincolo de fațadă, iar nimic nu le excită mai tare creierul decât posibilitatea de a rezolva un mister.

horoscop

Săgetător

Tendința e să-i bănuiești pe Săgetători de lipsa unor calități intelectuale din cauză că, de multe ori, sunt cu capul în nori. De fapt, cei născuți în această zodie sunt mereu gata să-și extindă orizonturile și să învețe lucruri noi.

Capricorn

Practici, metodici și disciplinați dincolo de limite, Capricornii sunt niște achiziții valoroase la locul de muncă, mai ales când vine vorba de rezolvarea problemelor. În sfera personală, cel mai probabil te vei trezi că vei apela la un Capricon când vei avea nevoie de cineva care să-ți spună adevărul fără ocolișuri.

rsător

Nu-ți ia prea mult să-ți dai seama că Vărsătorii se află în fruntea listei celor mai inteligente zodii. Pe lângă faptul că sunt niște șoareci de bibliotecă, se remarcă prin spiritul lor analitic și prin capacitatea de a vedea lucruri pe care alții le scapă din vedere.

Pești

Poate că Peștii sunt ultimii care râd la o glumă, dar numai din cauză că trăiesc într-o lume a lor, singuratică, magică, un univers care funcționează după propriile lui reguli.

Foto: Unsplash

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…