Monica Cismaru ∙ March 19, 2024 ∙ 7 min read

Ce destinație de vacanță ți se potrivește în funcție de trăsăturile zodiei tale? Racii apreciază confortul, la fel și Capricornii, care nu pleacă la drum fără un plan bine stabilit în prealabil, iar Scorpionii sunt aventurierii zodiacului, la fel și Săgetătorii.

Berbec

Tanzania

Dintre toate semnele de foc, Berbecul este cel mai predispus spre decizii impulsive în ceea ce privește călătoriile. Sunt atleți, aventurieri și războinici și sunt și adepții excursiilor last minute. Sunt foarte activi și competitivi și ar spune Da pe loc unei drumeții în Tanzania, să urce pe Kilimanajaro, cel mai înalt vârf din Africa; la fel de atractiv e și un safari în Africa sau o competiție Iron Man în Hawaii.

Taur

vacante zodii
Provence

Taurii sunt cei mai încăpățânați și cei mai metodici. Au firi artistice și apreciază stabilitatea și calmul, rutina. Apreciază siguranța și preferă să nu se abată de la ce știu, dar plăcerea lor vinovată sunt călătoriile. O ieșire ideală pentru un Taur ar fi o călătorie gurmandă în Provence, Franța, vizitarea podgoriilor și a restaurantelor cu stele Michelin. Vacanța ideală s-ar încheia la Paris, tot într-un restaurant de lux.

Gemeni

vacante zodii
Caraibe

Gemenii sunt cea mai relaxată zodie și acceptă orice provocare cu ușurință: anularea zborurilor de avion, a planurilor etc, sunt buni comunicatori, iar frica lor cea mai mare e singurătatea. Preferă să călătorească alături de grupuri mai mari și se adaptează la fel de bine diverselor programe- mai relaxate sau mai dinamice. Le-ar face plăcere o croazieră în Caraibe sau un festival precum Burning Man.

Rac

vacante zodii
Munții Dolomiți

Racii sunt familiștii zodiacului, așa că îi vei regăsi în călătorii alături de rude și de prieteni apropiați. Sunt protectori, au tendința de a avea grijă de toată lumea, sunt empatici și apreciază timpul de calitate. Preferă să viziteze aceleași destinații de mai multe ori, caută confortul, așa că noul îi intimidează puțin. Îi convingi pe loc să meargă într-o vacanță la o cabană în Munții Dolomiți sau la o fermă organică din Spania.

Leu

Jaipur

Leii abundă de creativitate și au deplină încredere în ei înșiși, acceptă riscuri și preferă destinațiile care îi pun la încercare. India ar fi o destinație potrivită pentru ei – Jaipur, Delhi, Goa.

Fecioară

vacante zodii
Costa Rica

Semnele de pământ aleg călătoriile solo și planificare amănunțită. Apreciază o călătorie în care să descopere lucruri noi legate de aspectele holistice și de wellness. Ar petrece timp de calitate într-un retreat sau într-un ashram, pentru yoga. Costa Rica ar fi o destinație potrivită pentru ei, unde pot să urmeze un workshop despre cacao sau despre cafea. Dubai este o altă destinație recomandată pentru tratamente de wellness.

Balanța

St Tropez

Balanțele sunt estetele zodiacului – sunt sociabile și iubitoare. Se descurcă în orice împrejurare și nu le place să fie singure. Sunt șarmante și diplomate și li se potrivesc destinațiile care implică relaxarea – St Barts sau St Tropez, dar se simt bine oriunde ar găsi cultura, arta și shopping, cum ar fi Copenhaga sau Japonia- Tokyo.

Scorpion

Jamaica

Scorpionii apreciază latura educativă a călătoriilor. Rebelii zodiacului ar pleca într-un retreat psihedelic în care își pot explora aspectele lumii interioare – Costa Rica și Jamaica li se potrivesc de minune.

Săgetător

Cambodgia

Săgetătorii sunt cei mai pasionați de călătorii și ar pleca oriunde, oricând. Sunt niște exploratori înnăscuți și nu se tem de nimic, sunt avizi de a învăța lucruri noi și apreciază lucrurile străine, despre care pot învăța mai multe. Asia de Sud est este ideală pentru Săgetător – Myanmar, Cabodgia, Laos, Bhutan, dar și Ioardania, în deșertul Wadi Rum sau la Petra.

Capricorn

Viena

Capricornii adoră să-și facă planuri și să organizeze – sunt lideri înnăscuți și apreciază ordinea și disciplina. În aceeași măsură, sunt interesați de destinațiile care îi fac să descopere tradiții noi, istorie și muzică. Nu-și asumă riscuri inutile, așa că destinațiile clasice europene sunt pe gustul lor – Budapesta, Viena, Praga.

Vărsător

Patagonia

Vărsătorii apreciază stimularea mentală și varietatea – sunt primii care ar accepta o călătorie în spațiu! Până acolo, îi poți invita în Uruguay, în Patagonia sau în Peru, la drumeții.

Pești

Bali

Peștii au o imaginație debordantă și o intuiție de neegalat, sunt niște amanți extraordinari și sunt pasionați de lucrurile mistice. Dintre toate semnele zodiacului, ei sunt cei mai atrași de destinațiile de lângă apă coaste, lacuri, râuri – locurile unde au parte de o resetare spirituală. Ar merge cu plăcere într-un retreat de yoga, în Bali sau Peru.

Foto:

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…