Monica Cismaru ∙ June 19, 2020 ∙ 2 min read

kate moss

Kate Moss a fost un simbol al modei anilor ’90, cu silueta ei silfidă și cu aspectul angelic. Chipul și corpul ei au adus milioane în conturile brandurilor cărora le-a făcut reclamă, iar defilările ei de pe podium au rămas memorabile. Totuși, Kate Moss a fost notorie și pentru stilul ei de viață zbuciumat, plin de excese, cu droguri, alcool, scandaluri și nopți pierdute, ceea ce i-a atras porecla de ”Tancul” din partea anturajului. Acum, Kate Moss a schimbat macazul și nu-și mai condimentează viața cu tentații distructive. 

 

Copilul rebel al modei anilor ’90 s-a cumințit de-abia în a patra decadă a vieții și acum a dat distracția din cluburi până dimineața pe serile liniștite cu prietenii, fără ca acestea să mai fie udate cu alcool și stupefiante.

kate moss

Dacă la 20 de ani își începea ziua cu un pahar de prosecco în loc de cafea și prânzul era acompaniat de vin și de vodcă, acum Kate Moss preferă să facă binging pe Netflix, să se culce devreme și să facă sesiuni lungi de yoga, iar întâlnirile cu prietenii au loc în jurul unui paharelor de băuturi răcoritoare.

kate moss

Schimbarea stilului de viață la 180 de grade a început în urmă cu cinci ani când, după o săptămână petrecută la un centru de detoxfiere din Turcia, Kate a provocat un scandal pe aeroport din cauza abuzului de alcool după abstinență. De atunci, supermodelul a început să realizeze panta autodistructivă pe care o luase viața ei și a reșuit în cele din urmă să renunțe la vicii – alcool, cafeină și țigări.

kate moss

Într-un interviu acordat în 2018, Kate Moss spunea: ”Mă culc devreme, beau multă apă, nu abuzez de cafea și încerc să reduc numărul de țigări fumate pe zi”. În plus, modelul a beneficiat și de ajutorul anturajului, care a renunțat la vicii de dragul ei și acum se sprijină unii pe ceilalți în demersul lor spre o viață ”curată” și se pare că le reușește.

kate moss lila grace

Kate Moss are o fiică în vârstă de 17 ani, Lila Grace, care îi calcă pe urme mamei ei și urmează o carieră în modeling. Lila Grace chiar a semnat un contract cu fosta agenție de modeling a mamei ei și a devenit imaginea liniei de cosmetice Marc Jacobs anul trecut.

Tatăl Lilei Grace este Jefferson Hack, antreprenor în domeniul media și curator de artă.

kate moss nikolai von bismarck

În prezent, Kate Moss are o relație cu contele neamț Nikolai Von Bismarck, care este mai tânăr decât ea cu 13 ani. Acesta lucrează ca fotograf, după ce și-a făcut stagiul alături de celebrul Mario Testino și după ce a absolvit prestigioasa școală de modă Parsons și a fost protejatul lui Annie Leibovitz.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Prăjitura Semilună cu fulgi de cocos. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

Chef Adi Hădean ne recomandă o prăjitură semilună presărată cu fulgi de cocos, mai ales celor care așteaptă…

Ghidul filmelor și al serialelor de Crăciun lansate în 2022

Prea devreme? Nu e niciodată prea devreme pentru Crăciun! Târgurile de Crăciun au început deja să se deschidă…

Rochia de Oscar a lui Elizabeth Taylor, descoperită după 51 de ani și scoasă la licitație

O rochie de-ale lui Elizabeth Taylor, pe care actrița a purtat-o la cea de-a 33-a ediție a premiilor…

Trupa Imagine Dragons vine pentru prima dată în România, la UNTOLD 2023

Trupa Imagine Dragons vine pentru prima dată în România, anul viitor, la festivalul UNTOLD! Organizatorii anunță astfel o…

Raiffeisen Bank lansează primul card Visa Platinum pentru persoane juridice, cu multiple beneficii atașate 

Raiffeisen Bank lansează primul card Visa Platinum Business dedicat persoanelor juridice. Vorbim de primul card de business Platinum pe care…

Din culisele unei nunți la Casa Albă: Naomi Biden, nepoata președintelui Joe Biden, s-a căsătorit

Naomi Biden (28 de ani), nepoata președintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, s-a căsătorit recent la Casa…

Shania Twain va primi distincția „Music Icon”

Shania Twain, superstar internațional, câștigătoare a cinci premii Grammy, va primi trofeul  „Music Icon”, în cadrul festivității People’s…

Tiara preferată a Dianei, purtată de Kate

Prințesa de Wales a purtat din nou tiara preferată a Dianei, de data aceasta, la luxosul banchet de…

5 alimente care ne ajută să slăbim

Atunci când ne dorim să slăbim, alegerea alimentelor pe care le consumăm reprezintă un factor foarte important. Asta…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână vă ținem la curent cu noutățile și lansările de tot felul. Ultimul episod din…