7 lucruri pe care nu le știai despre Ivanka Trump

ivanka trump

Cea mai mare dintre fiicele președintelui american Donald Trump și-a petrecut întreaga viață în lumina reflectoarelor. Fiica Ivanei și a miliardaului excentric Donald Trump, Ivanka (38 de ani) a fost de mică vânată de paparazzi, alături de părinții ei celebri, iar acum este mâna dreaptă a tatălui ei. Ivanka a preluat mare parte din atribuțiile primei doamne, Melania Trump, care preferă planul secund de atenție publică și o lasă pe fiica ei vitregă să participe la multe dintre întâlnirile importante, dar plictisitoare ale președintelui. Ivanka are trei copii cu omul de afaceri Jared Kushner, în prezent consilierul lui Trump.

Iată câteva lucruri mai puțin cunoscute despre ”prima fiică” a Statelor Unite:

A lucrat ca model în liceu

Ivanka Trump a urmat școala de elită Chapin din Manhattan înainte să se transfere la vârsta de 15 ani la Choate Rosemary Hall, din Connecticut. ”M-am trezit dintr-o dată la o școală ca o închisoare, cu internat, în timp ce toți prietenii mei din New York se distrau”, povestea Ivanka într-un intreviu. ”Modelingul a venit ca o evadare din acea atmosferă”, povestește Ivanka, dar adaugă că nu i-a plăcut în mod special această activitate.

ivanka trump

A absolvit aceeași universitate ca și tatăl ei

După doi ani petrecuți la Georgetown, Ivanka s-a transferat la Școala Wharton din cadrul universității din Pennsylvania, de unde a absolvit cum laude cu o diplomă în economie.

ivanka trump

A apărut în Gossip Girl și în Project Runway

După ce a fost mâna dreaptă a tatălui ei în celebrul reality-show The Apprentice, Ivanka a mai avut apariții de succes în reality-show-ul de modă Project Runway și și-a jucat propriul ei rol în serialul Gossip Girl, într-o apariție episodică.

Vorbește mai multe limbi străine

Ivanka Trump a învățat limba franceză și înțelege ceha, limba maternă a mamei ei, dar susține că nu-și mai amintește decât înjurăturile.

ivanka trump

A contribuit la realizarea inelului ei de logodnă

Logodnicul ei de atunci, actualul soț, i-a cumpărat un diamant uriaș de 5,22 carate, pe care Ivanka l-a dat la montat către firma ei de bijuterii, Ivanka Trump Fine Jewelry. Cuplul s-a căsătorit pe 25 octombrie 2009 în New Jersey, la unul dintre cluburile de golf ale tatălui ei, iar la nuntă au fost invitate peste 500 de persoane. Mireasa a purtat o rochie Vera Wang, iar printre invitați s-au numărat Barbara Walters, Rupert Murdoch, Anna Wintour, Russell Crowe sau Natalie Portman.

Căsătorie-fulger

Ivanka Trump și Jared Kushner au fost logodiți doar trei luni înainte de căsătorie. În plus, viitoarea mireasă s-a convertit la iudaism, după soțul ei, în iulie 2009.

ivanka trump

E o mamă foarte organizată

Ivanka Trump își crește copiii după un program foarte bine pus la punct, după cum declară în cartea ei lansată recent, Women Who Work. ”Cu Joseph mă joc cu mașinuțele câte 20 de minute pe zi. Arabellei îi place să i se citească povești, așa că ii citesc cel puțin două pe zi și ne jucăm în bibliotecă. Lui Theodore îi dau două-trei biberoane pe zi și îl legăn seara până adoarme”, adaugă Ivanka.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle