Monica Cismaru ∙ May 6, 2020 ∙ 5 min read

echilibru mental vedete

Autoizolarea, cu cât se extinde mai mult, cu atât trezește în fiecare individ  accese de anxietate. Vedetele vorbesc despre felul în care se zbat cu gândurile negre și cu faptul că restricțiile le conduc acum viața, la fel ca și în cazul oamenilor obișnuiți, și nu se sfiesc să vorbească despre lucrurile mai puțin confortabile pe care le trăiesc în timpul pandemiei, cu scopul de a mai detensiona atmosfera și pentru a-i încuraja pe cei care se simt slăbiți moral din cauza izolării să-și găsească puterea interioară.

Recent, actrița dublu-nominalizată  la Oscar, Margot Robbie, a publicat un video în care povestește ce pași mici urmează zi de zi pentru a-și păstra mintea ocupată. ”Îmi fac în fiecare zi o listă cu lucrurile pe care trebuie să le bifez – orice, de la lucruri plictisitoare, la cele amuzante. Și nu pun presiune asupra mea să le îndeplinesc pe toate. Fac ce pot și reiau a doua zi de unde am rămas”, spune vedeta, care îi încurajează și pe cei care o urmăresc să-i urmeze exemplul, să aibă mereu ceva de făcut, oricât de mic ar fi acel lucru, pentru a nu cădea în plasa gândurilor negre. Margot Robbie se află în izolare în casa ei din Los Angeles, alături de soțul ei, Tom Ackerley.

Și actrița Emma Stone a intrat în galeria vedetelor care împărtășesc felul în care trec de la o zi la alta în autoizolare, iar confesiunea ei face parte din inițiativa #wethriveinside, o campanie demarată cu scopul de a trage atenția asupra păstrării sănătății mentale a oamenilor, mai ales în această perioadă. Astfel, vedeta povestește într-un clip video că își umple zilele citind, medintând, scriind în jurnal și dansând pentru a-și păstra moralul la cote acceptabile.

 

”Când simt că mă paște un acces de anxietate, scriu imediat tot ceea ce ma frământă. Scriu și scriu și scriu până nu mă mai gândesc la asta și nici nu citesc apoi ce am așternut pe hârtie. Am văzut că o astfel de abordare funcționează foarte bine în cazul meu!, a spus Emma Stone.

Lizzo, cântăreața în vârstă de 32 de ani, triplu premiată cu Grammy, a publicat un clip pe Instagram în care vorbește cu fanii ei și le cântă la flaut, ca mod de deconectare pentru cei care au nevoie. ”Pentru unii oameni, e chiar înfricoșătoare această perioadă. Și mie mi-a fost frică și mă simt neajutorată câteodată, dar vreau să căpătăm putere împreună și putem învinge această frică împreună”, a spus Lizzo.

Miley Cyrus a început o serie de întâlniri video pe Instagram Live în care oferă, alături de alte celebrități invitate, tipsuri pentru o stare de spirit bună. Sub titlul “Bright Minded: Live With Miley” , Miley vrea să aducă lumina asupra unor vremuri negre și i-a avut invitați până acum în show-ul ei pe propriul ei terapeut, Dr Amen, și pe prietena ei, artista Demi Lovato. Miley Cyrus poate fi urmărită de luni până vineri.

Prințul William și Kate Middleton și-au făcut o obișnuință din a susține conferințe video prin Zoom cu cei afectați de pandemie, de la angajații din linia întâi în lupta împotriva răspândirii Coronavirus și până la proaspeții părinți. ”Trebuie să ne găsim timpul necesar de a ne sprijini unii pe alții și să găsim resurse de a avea grijă de starea noastră psihică. Dacă ne mobilizăm pe noi înșine și facem pași mici, dar siguri, zi de zi, vom face față mai bine vremurilor pe care le trăim”, spun Ducii de Cambridge.

william kate zoom

 

Related Posts

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Castelul Windsor

Jucătoarea de tenis de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open pentru Marea Britanie,…

Ce filme și seriale noi vedem în decembrie pe platformele de streaming

Filme de Crăciun, sezoane noi din serialele noastre preferate, povești numai bune pentru serile de iarnă: iată care…

Ciocolată caldă în trei variante, rețete by Chef Adi Hădean

Ce poate fi mai plăcut în sezonul rece decât o cană de ciocolată caldă, servită pe canapeaua de…

Zi de bine, România! – De 1 Decembrie, la PRO TV

  PRO TV a pregătit un program special de 1 Decembrie. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan…

Cel mai bine tăinuit secret de la Palat, despre Regina Elisabeta, a fost dezvăluit

Suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a încetat din viață…

Nicola Peltz, nora Victoriei Beckham, în rol de vedetă Playboy în fimul ”Welcome to Chippendales”

Nicola Peltz Beckham, nora Victoriei Beckham și soția lui Brooklyn Beckham, a primit rolul vieții ei (de până…

Complexul rezidențial STEJARII este, de 14 ani, un etalon pe piața imobiliarelor de lux

Complexul rezidențial exclusivist Stejarii împlinește toamna aceasta 14 ani de la momentul lansării proiectului. Dezvoltat de Țiriac Imobiliare,…

Lourdes Leon, fiica Madonnei, calcă pe urmele mamei ei și se lansează în muzică

Lourdes Leon, fiica Madonnei, își asumă un risc imens și se lansează cu capul înainte în industria muzicală….

Ce vedete au început pregătirile pentru Crăciun

Pentru Reese Witherspoon, Kylie Jenner, Lindsay Lohan, Katy Perry și Millie Bobby Brown, numărătoarea inversă pentru Crăciun a…

Paris Hilton, un an de căsnicie fericită

Paris Hilton (41 de ani) a sărbătorit un an de căsătorie cu soțul ei, Carter Reum (41 de…