Monica Cismaru ∙ November 2, 2023 ∙ 3 min read

Jennifer Lopez deține un conac în Bel Air, amplasat pe o suprafață de trei hectare, pe care l-ar fi vândut deja pentru aproape 40 de milioane de dolari.

Aceasta a fost locuința lui Jennifer Lopez până în momentul căsătoriei ei de anul trecut cu Ben Affleck. Vila din Bel Air fusese scoasă la vânzare încă din luna februarie a acestui an și iată că și-a găsit acum un cumpărător cu dare de mână.

JLo a cumparat conacul în 2016 pentru 28 de milioane de dolari, iar la jumătate de an de la nunta ei cu Ben Affleck, proprietatea fost scoasă pe piață.

jennifer lopez bel air
Conacul lui Jennifer Lopez din Bel Air

Conacul are o suprafață de peste 1000 de metri pătrați și e împărțit în numeroase camere și alte spații auxiliare- casa dispune de nouă dormitoare, 13 băi și de un cinema cu 13 locuri. De asemenea, proprietatea mai de dotată cu piscină infinity, casă de oaspeți, bibliotecă și bucătărie dotată profesional.

jennifer lopez bel air
Conacul lui Jennifer Lopez din Bel Air

Pe lângă cinema, mai există aici un amfiteatru de 100 de locuri și un pavilion de vară cu bucătărie dotată complet, un loc de relaxare și un lac privat cu plajă cu nisip.

jennifer lopez bel air
Conacul lui Jennifer Lopez din Bel Air

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au mutat împreună încă din preajma nunții lor, în 2022, și locuiesc alături de copiii lor -JLo are doi copii gemeni din căsătoria cu Marc Anthony, iar Ben Affleck are trei copii proveniți din mariajul cu Jennifer Garner.

Conacul lui Jennifer Lopez din Bel Air

Jennifer Lopez a devăluit la un moment dat, într-un interviu, că l-a iubit dintotdeauna pe Ben, chiar dacă au fost despărțiți timp de 20 de ani. ”A fost dragoste adevărată. Cei apropiați mie au știut că el mereu a ocupat un loc special în viața mea. Când am reluat legătura, sentimentele mele pentru el erau intacte. Câteodata, se întâmplă să te îndepărtezi de cineva, fiecare să-și urmereze propriul său parcurs. Noi doi ne-am pierdut și ne-am regăsit. Nu că ce s-ar fi întâmplat în perioada în care am fost despărțiți n-ar fi contat”, spune JLo.

Cuplul de vedete și-a cumpărat împreună o casă în Beverly Hills în această vară, pe care au plătit 60 de milioane de dolari. Noul lor cămin are 12 dormitoare, 24 de băi, piscină, o casă de oaspeți, sală de sport acoperită și garaj pentru 12 mașini.

Foto: Hepta

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…