Monica Cismaru ∙ May 18, 2023 ∙ 3 min read

Afacerile se fac și în familie. Acesta este și cazul lui Jennifer Lopez și al lui Ben Affleck, care își reiau colaborarea pe marile ecrane, după o experiență nu tocmai reușită din 2003, când cei doi au jucat împreună în filmul de acțiune ”Gigli”, care a fost un eșec răsunător.

De data aceasta, JLo și Ben Affleck își unesc din nou forțele și realizează un film împreună, și anume Unstoppable. Jennifer va fi protagonista filmului, iar Ben va sta în spatele camerelor de filmat, în ipostaza de producător, alături de prietenul și colaboratorul lui, actorul Matt Damon, cu care a lansat recent drama Air, despre colaborarea legendară dintre baschetbalistul Michael Jordan și Nike, prin casa lor de producție, Artists Equity.

ben affleck jennifer lopez

Unstoppable se bazează tot pe o poveste adevărată – pe cea a wrestlerului american Anthony Robles, care s-a născut doar cu un picior și care a reușit să câștige un campionat național la Arizona State în 2011. Rolul lui Robles va fi interpretat de Jharrel Jerome. Încă nu se știe ce rol îi revine lui Jennifer Lopez, dar vedeta a început deja filmările și a fost văzută pe platourile de filmare în Los Angeles, costumată în personajul ei, care afișează tatuaje imense pe brațe cu motive religioase. Unstoppable va fi regizat de William Goldberg, care își face astfel debutul regizoral după ce a lucrat ca editor pentru filmele lui Ben Affleck- Argo (2012) și Air (2023).

Întrebat dacă a distribuit-o pe soția lui în film ca o favoare, Ben Affleck a negat acest aspect: ”Întotdeauna distribuim cei mai buni actori. Și în acest caz, pot spune cu mâna pe inimă că fiecare rol a fost alocat după performanțe și am făcut cele mai bune alegeri”, a declarat Affleck, care a adăugat în glumă că JLo îi face lui o favoare că a acceptat să joace în filmul lui.

gigli
Gigli (2003)

JLo și Ben Affleck, consacrați ca Bennifer la începutul anilor 2000, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției Gigli și s-au îndrăgostit. Filmul a fost un fiasco total, dar cei doi s-au ales cu o poveste de dragoste ”ca-n filme” și s-au logodit. Din păcate, relația lor s-a încheiat la ceva timp, dar s-au reunit în urmă cu doi ani și acum sunt căsătoriți.

Foto: Hepta

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…