Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas își vând apartamentul din New York pentru suma de 19,5 milioane de dolari, cu două milioane mai puțin față de suma cerută inițial.

Apartamentuldeținut de Catherine Zeta-Jones și de Michael Douglas este bineînțeles unul luxos și a fost decorat de designerul Thierry Despont – spațiul dispune de șase băi, patru dormitoare și este amenajat în stil penthouse. Pe deasupra, oferă și o priveliște amplă asupra Central Park West și este situat la ultimul etaj al unei clădiri istorice, construite în 1908.

Apartamentul în valoare de aproape 20 de milioane de dolari în care a locuit cuplul de actori a fost scos la vânzare asta-vară, dar prețul prohibitiv l-a făcut să rămână disponibil.

Clădirea în care se află apartamentul dispune de toate facilitățile de lux, cu portar, manager rezident și este construită în stilul French Second Empire, dupa cum este descris de presa americană.

Penthouse-ul lui Catherine Zeta-Jones și al lui Michael Douglas a avut inițial, în total, 15 camere, care au fost reduse la 9 spații mai mari și ocupă un întreg etaj.

Apartamentul este amenajat cu detalii luxoase și exprimă un mix de clasic și modern: casa are holuri largi, living, bibliotecă și șeminee, dining room, toaletă de serviciu, cramă și spațiu de primire a invitaților. De asemenea, are o bucătărie dotată profesionist. Dormitorul matrimonial are salon, două dressinguri și baie decorată cu marmură.

Cuplul de actori mai deține un conac în Irvington, New York, unde își petrec cea mai mare parte a timpului, o casă în Swansea, în Țara Galilor și încă o vilă în Mallorca, Spania, pe care încearcă, de asemenea, s-o vândă de șapte ani, fără niciun succes.

Foto: Hepta, Sothebys

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts