Monica Cismaru ∙ January 26, 2022 ∙ 2 min read

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas își vând apartamentul din New York pentru suma de 19,5 milioane de dolari, cu două milioane mai puțin față de suma cerută inițial.

Apartamentuldeținut de Catherine Zeta-Jones și de Michael Douglas este bineînțeles unul luxos și a fost decorat de designerul Thierry Despont – spațiul dispune de șase băi, patru dormitoare și este amenajat în stil penthouse. Pe deasupra, oferă și o priveliște amplă asupra Central Park West și este situat la ultimul etaj al unei clădiri istorice, construite în 1908.

Apartamentul în valoare de aproape 20 de milioane de dolari în care a locuit cuplul de actori a fost scos la vânzare asta-vară, dar prețul prohibitiv l-a făcut să rămână disponibil.

Clădirea în care se află apartamentul dispune de toate facilitățile de lux, cu portar, manager rezident și este construită în stilul French Second Empire, dupa cum este descris de presa americană.

Penthouse-ul lui Catherine Zeta-Jones și al lui Michael Douglas a avut inițial, în total, 15 camere, care au fost reduse la 9 spații mai mari și ocupă un întreg etaj.

Apartamentul este amenajat cu detalii luxoase și exprimă un mix de clasic și modern: casa are holuri largi, living, bibliotecă și șeminee, dining room, toaletă de serviciu, cramă și spațiu de primire a invitaților. De asemenea, are o bucătărie dotată profesionist. Dormitorul matrimonial are salon, două dressinguri și baie decorată cu marmură.

Cuplul de actori mai deține un conac în Irvington, New York, unde își petrec cea mai mare parte a timpului, o casă în Swansea, în Țara Galilor și încă o vilă în Mallorca, Spania, pe care încearcă, de asemenea, s-o vândă de șapte ani, fără niciun succes.

Foto: Hepta, Sothebys

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …