michael douglas catherine zeta jones

Michael Douglas i-a adus un omagiu soției lui, Catherine Zeta-Jones, cu ocazia aniversării a 21 de ani de la căsătoria lor. Actorul în vârstă de 77 de ani a publicat un filmuleț emoționant pe contul său de Instagram, unde este urmărit de 6 milioane de oameni, cu imagini făcute pe parcursul mariajului lui cu Catherine Zeta-Jones, inclusiv instantanee care n-au mai fost văzute până acum, și imagini de la nunta lor la Plaza Hotel din New York, din 2000. 

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, între care e o diferență de vârstă de 25 de ani, s-au cunoscut în 1998, la Festivalul de Film de la Deauville, prin intermediul prietenului lor comun, actorul Danny DeVito, și s-au căsătorit doi ani mai târziu. Catherine Zeta- Jones este cea de-a doua soție a lui Michael Douglas. Acesta s-a însurat cu actrița galeză la doar cinci luni de la divorțul de prima lui nevastă, Diandra Douglas, cu care are un fiu în vârstă de 42 de ani, Cameron Douglas. 

 

michael douglas catherine zeta jones

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au doi copii, Dylan Michael, de 23 de ani, și Carys Zeta, de 18 ani. 

”La mulți ani, draga mea Catherine! Te iubesc atât de mult!”, i-a transmis Michael Douglas soției lui, cu ocazia aniversării căsătoriei. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

michael douglas catherine zeta jones

Chiar dacă mariajul lor pare desprins din povești, acesta a cunoscut și mai multe obstacole de-a lungul timpului, inclusiv o  despărțire de șase luni în 2013. De asemenea, Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer al limbii în 2013, iar Catherine Zeta-Jones- cu tulburare bipolară de personalitate, pe care a controlat-o cu tratament. 

michael douglas catherine zeta jones

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones locuiesc într-un conac impresionant din Westchester, de lângă New York, și mai dețin o proprietate și în Spania. 

Catherine Zeta-Jones a filmat până recent în România pentru producția Netflix – Wednesday, care va avea premieră pe Netflix anul viitor. Seria este regizată de Tim Burton, iar Catherine Zeta- Jones interpretează rolul Morticiei Addams. Actrița a fost cazată timp de o lună la un hotel din Predeal. 

Michael Douglas este deținătorul a două premii Oscar, pentru Zbor deasupra unui cuib de cuci (1976) și pentru rolul din Wall Street (1988), iar Catherine Zeta-Jones are un premiu Oscar pentru producția Chicago, obținut în 2003. 

 

Foto: Hepta

Related Posts