Monica Cismaru ∙ June 17, 2022 ∙ 3 min read

Se pare că acesta este anul lui Marilyn Monroe, deoarece spectrul bombei sexy domină showbizul mondial, chiar și la 60 de ani de la moartea ei.

După ce Kim Kardashian a făcut (și continuă să facă) valuri cu rochia purtată la Met Gala, ținută ce i-a aparținut lui Marilyn Monroe și care e păstrată la muzeul Ripley din Orlando Florida, Netflix a lansat trailerul celei mai noi producții inspirate din viața celebrei actrițe.

Ana de Armas întărește rândurile actrițelor care au interpretat-o pe Marilyn Monroe și o readuce în atenție pe celebra blondă a anilor 60 în filmul ”Blonde”, o dramă cu accente fictive ce prezintă crâmpeie din viața actriței care a murit din cauza unei supradoze de droguri la doar 36 de ani.

ana de armas blonde
Ana de Arms in Blonde

”Hollywood-ul a fost visul ei, dar celebritatea a devenit coșmarul ei cel mai terifiant. Ana de Armas e Marilyn Monroe în Blonde”, sunt cuvintele cu care Netflix își acompaniază teaserul.

Filmul este interzis unui pubic cu vârsta sub 17 ani și este inspirat de romanul scris de Joyce Carol Oates.

”Blonde. Ce vis frumos! Ambițiile regizorului au fost foarte clare încă de la început – de a prezenta o versiune a vieții lui Marilyn Monroe în propria ei viziune. A vrut ca oamenii să vadă ce a însemnat să fii Marilyn cu adevărat, dar și cine a fost Norma Jean. Mi s-a părut cea mai îndrăzneață, asertivă și feministă abordare a poveștii ei pe care am văzut-o până acum”, a scris Ana de Armas pe Instagram.

ana de armas blonde
Ana de Armas in Blonde

Actrița, fosta iubită a lui Ben Affleck, a mai povestit în trecut cât de grea a fost pregătirea pentru acest rol îndrăzneț. de Armas a declarat, la un moment dat, că accentul pe care a trebuit să-l dezvolte pentru a o întruchipa cât mai bine pe Marilyn a fost o adevărată tortură. A fost nevoie de nouă luni ca să învăț să vorbesc ca ea, am lucrat cu un coach de dialect și am exersat nonstop”. Actrița de origine cubaneză a mai spus că pregătirea i-a prăjit creierul de-a dreptul.

În filmul ”Blonde”, sunt prezentate și mariajele și aventurile amoroase trăite de-a lungul timpului de Marilyn Monroe – cele cu Arthur Miller, cu Joe DiMaggio și cu Președintele John F. Kennedy.

”Blonde” va fi lansat pe 23 septembrie.

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…