Una dintre cele mai extravagante evenimente ale sezonului tocmai avut loc în weekendul ce s-a încheiat- nunta lui Brooklyn Beckham (23 de ani) cu Nicola Peltz (27 de ani).

Căsătoria lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz a avut loc la reședința părinților miresei, în Palm Beach Florida, și a costat 4 milioane de dolari. La eveniment au luat parte aproximativ 300 de invitați, dintre care multe celebrități, apropiate mirilor și socrilor.

Nicola Peltz a purtat la nunta ei o rochie Valentino, pentru a care a călătorit de două ori la Roma în vederea probelor, iar mirele Brooklyn a purtat un costum negru Dior, accesorizat cu un lanț de diamante, cadou de la socrii lui.

nunta brooklyn beckham nicola peltz

Tinerii au fost cununați într-o ceremonie evreiască, datorită originilor miresei, iar imediat după rostirea jurămintelor a început petrecera de nunta, găzduită în corturi imense, amplasate pe proprieteta de la ocean a tatălui miresei, miliardarul finanțist Nelson Peltz. Mireasa a pășit la altar, alături de tatăl ei, pe melodia Songbird, interpretată de un cvartet, iar dansul mirilor a fost pe melodia Only Fools Rush In. După servirea mesei, care a fost preparată de un serviciu de catering de lux – Thierry Isambert Culinary and Event Design, mirii și invitații au început petrecerea. Printre DJ-ii de la nuntă s-a numărat însuși Marc Anthony, care a pregătit un set pentru cei de pe ringul de dans.

nunta brooklyn beckham nicola peltz

Printre vedetele care au luat parte la nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz s-au numărat surorile Williams, Serena și Venus, Eva Longoria, fostele componente Spice Girls – Mel B și Mel C, Gordon Ramsay, actrițele Rashida Jones și Kiernan Shipka și regizorii Michael Bay și M Night Shyamalan, cu care mireasa, actriță, a lucrat în trecut.

nunta brooklyn beckham nicola peltz

Victoria Beckham a purtat o rochie lungă, argintie, cu bretele subțiri, iar Eva Longoria a ales o rochie neagră, cu spatele gol, creată de soacra mică, prietena ei cea mai bună.

De la eveniment n-au lipsit nici frații și surorile mirilor: Romeo și Cruz Beckham, alături de micuța Harper, care a fost domnișoară de onoare, dar și fratii și sora mai mare a miresei.

Cadoul de nuntă oferit de David și de Victoria Beckham fiului lor cel mare a fost o mașină decapotabilă Jaguar recondiționată, cu care mirii și-au făcut apariția a doua zi la brunch-ul oferit invitaților, care a avut loc tot în curtea reședinței familiei Peltz. Mireasa a purtat cu această ocazie o rochie scurtă, albă, cu borduri aurii și pantofi înalți Louboutin

nunta brooklyn beckham nicola peltz

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au cunoscut prin prieteni comuni în 2017, la Festivalul Coachella. Pe atunci, Brooklyn avea o relație cu modelul Hana Cross. La doi ani de la prima lor întâlnire, cei doi și-au făcut publică relația, iar în 2020 și-au anunțat logodna.

Mirii le-au cerut invitaților la nuntă să doneze în numele lor bani către fundațiile de caritate dedicate ajutorării victimelor de război din Ucraina.

Foto: Vogue/ German Larkin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts