Monica Cismaru ∙ April 19, 2022 ∙ 2 min read
Fotbalistul Cristiano Ronaldo a anunțat că unul dintre gemenii săi s-a stins la naștere.

Fotbalistul și partenera lui, Georgina Rodriguez, urmau să devină părinții unor gemeni – băiat și fată, dar, din păcate, fiul lor a murit la naștere și n-a supraviețuit decât fetița.

”Vă anunțăm cu nemăsurată durere ca băiețelul nostru s-a dus. E cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne mai dă puterea să traim acest moment cu speranță și fericire”, a scris fotbalistul în vârstă de 37 de ani pe Instagram.

ronaldo georgina
Cristiano Ronaldo, Georgina și Cristiano Jr.

”Suntem distruși din cauza acestei pierderi și vă cerem să ne respectați intimitatea în aceste momente cumplite. Băiațelul nostru, ești un îngeraș. Te vom iubi mereu”, a adăugat Ronaldo, secondat de partenera lui, iar cei doi le-au transmis mulțumiri medicilor și asistentelor care au asistat-o pe Georgina la naștere.

Imediat dupa ce Ronaldo a adus tragica veste, au început să curgă mesajele de condoleanțe din partea cunoscuților și nu numai.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că vor deveni încă o dată părinți în octombrie 2021, când au postat o fotografie pe Instagram cu imaginea ecografiei în care se putea observa că cei doi așteaptă gemeni.

Cristiano și Georgina mai au împreună o fiică, Alana, în vârstă de trei ani, iar fotbalistul de la Manchester United mai este tatăl unui fiu, Cristiano Jr., în vârstă de 11 ani, și al gemenilor Eva și Mateo, în vârstă de patru ani.

Cuplul Cristiano și Georgina datează încă din 2016, iar pe atunci, tânăra era vânzătoare în magazinul Gucci din Madrid. Georgina Rodriguez, care provine dintr-o familie cu origini modeste, a declarat într-un interviu că intre ea și forbalist a fost dragoste la prima vedere.

georgina rodriguez

Partenera fotbalistului portughez este protagonista unui reality-show de pe Netflix, intitulat ”Eu sunt Georgina”, în care e prezentată viața plină de lux pe care o duce mama, influencerul și femeia de afaceri care îi stă alături lui Ronaldo, cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor.

Foto: Hepta, Netflix

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …