Fotbalistul Cristiano Ronaldo a anunțat că unul dintre gemenii săi s-a stins la naștere.

Fotbalistul și partenera lui, Georgina Rodriguez, urmau să devină părinții unor gemeni – băiat și fată, dar, din păcate, fiul lor a murit la naștere și n-a supraviețuit decât fetița.

”Vă anunțăm cu nemăsurată durere ca băiețelul nostru s-a dus. E cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne mai dă puterea să traim acest moment cu speranță și fericire”, a scris fotbalistul în vârstă de 37 de ani pe Instagram.

ronaldo georgina
Cristiano Ronaldo, Georgina și Cristiano Jr.

”Suntem distruși din cauza acestei pierderi și vă cerem să ne respectați intimitatea în aceste momente cumplite. Băiațelul nostru, ești un îngeraș. Te vom iubi mereu”, a adăugat Ronaldo, secondat de partenera lui, iar cei doi le-au transmis mulțumiri medicilor și asistentelor care au asistat-o pe Georgina la naștere.

Imediat dupa ce Ronaldo a adus tragica veste, au început să curgă mesajele de condoleanțe din partea cunoscuților și nu numai.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că vor deveni încă o dată părinți în octombrie 2021, când au postat o fotografie pe Instagram cu imaginea ecografiei în care se putea observa că cei doi așteaptă gemeni.

Cristiano și Georgina mai au împreună o fiică, Alana, în vârstă de trei ani, iar fotbalistul de la Manchester United mai este tatăl unui fiu, Cristiano Jr., în vârstă de 11 ani, și al gemenilor Eva și Mateo, în vârstă de patru ani.

Cuplul Cristiano și Georgina datează încă din 2016, iar pe atunci, tânăra era vânzătoare în magazinul Gucci din Madrid. Georgina Rodriguez, care provine dintr-o familie cu origini modeste, a declarat într-un interviu că intre ea și forbalist a fost dragoste la prima vedere.

georgina rodriguez

Partenera fotbalistului portughez este protagonista unui reality-show de pe Netflix, intitulat ”Eu sunt Georgina”, în care e prezentată viața plină de lux pe care o duce mama, influencerul și femeia de afaceri care îi stă alături lui Ronaldo, cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor.

Foto: Hepta, Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts