Monica Cismaru ∙ July 21, 2022 ∙ 3 min read

Cel mai bine plătiți artiști de la Hollywood sunt bărbați – topul este dominat de prezențe masculine: Tom Cruise, Will Smith, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Dwayne Johnson, Will Ferrel, Ryan Reynolds, Chris Hemsworth, Vin Diesel și mulți altii. Dintre prezențele feminine se remarcă Margot Robbie, Millie Bobby Brown și Anya Taylor-Joy, ale căror onorarii se află cu mult sub cele plătite colegilor de sex masculin.

Producția lansată recent, Top Gun: Maverick, îl urcă pe Tom Cruise (60 de ani) în topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood. Potrivit previziunilor, Tom Cruise se așteaptă să încaseze peste 100 de milioane de dolari în urma filmului Top Gun: Maverick. Suma e compusă din onorariul său pentru film și din încasările de box office și alte venituri care îi se cuvin în calitate de producător.

Tom Cruise

Margot Robbie, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood, a primit un onorariu de 12,5 milioane de dolari pentru cel mai recent film al său, Barbie, pentru care tocmai s-au încheiat filmările, după patru luni de muncă asiduă. Colegul ei de pe platourile de filmare, Ryan Gosling, care joacă rolul lui Ken, a primit aceeași sumă ca și Robbie.

onorarii hollywood
Margot Robbie, în ”Barbie”

Cel de-al doilea cel mai bine plătit actor este controversatul Will Smith, care a primit prin contract onorariul de 35 de milioane de dolari în 2020, pentru filmul Emancipation, a cărui lansare a fost amânată pentru 2023. Cel mai mare onorariu încasat vreodată de Will Smith a fost de 100 de milioane de dolari, pentru producția Men In Black 3, din 2012.

onorarii hollywood
Will Smith

Alte sume vehiculate în ceea ce privește cel mai bine plătite vedete de la Hollywood sunt Leonardo DiCaprio, care a câștigat 30 de milioane de dolari pentru viitoarea producție a lui Martin Scorsese, care va fi lansată la toamnă- Killers of The Flower Moon, și Brad Pitt – care primește tot 30 de milioane de dolari, pentru o viitoare producție despre Formula 1.

Millie Bobby Brown, vedeta din Stranger Things, a primit modesta sumă de 10 milioane de dolari pentru Enola Holmes 2, iar Anya Taylor-Joy primește doar 1,8 milioane de dolari pentru Mad Max: Furiosa, la care filmează în prezent în Australia.

Foto: Hepta

Related Posts

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…

Nunta între vedete: Rita Ora s-a căsătorit cu un regizor laureat cu Oscar

Cântăreața de origine kosovară Rita Ora (31 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, regizorul de origine neo-zeelandeză…

3 trucuri de beauty de la vedete

Ne cuceresc cu fiecare apariție și ne inspiră cu alegerile lor. Jennifer Lopez, Jessica Alba și Kim Kardashian…

Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani

Olivia Newton-John, cântăreața și actrița de origine australiană, cunoscută mai ales datorită filmului Grease (1978), în care a…

Andra Gogan a strălucit pe covorul roșu la premiera serialului High School Musical, de la Los Angeles

Andra Gogan (24 de ani) și fratele ei, Răzvan, au fost prezenți de curând pe covorul roșu la…

Penelope Cruz, schimbare de look, pentru rolul soției fondatorului Ferrari

Vești bune pentru fanii actriței! Penelope Cruz, acum în vârstă de 48 de ani, apare din nou în…

Care sunt cele 12 celebrități care intră în jungla – ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV)

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și…