Monica Cismaru ∙ February 29, 2024 ∙ 4 min read

Naomi Campbell este mai fericită ca niciodată, scrie presa internațională, după o pauză în viața ei amoroasă în urma venirii pe lume a celor doi copii ai ei.

Naomi Campbell este îndrăgostită din nou, după câțiva ani în care a fost singură și în care s-a concentrat pe creșterea copiilor ei, aduși cel mai probabil pe lume de o mamă surogat. În mai 2021, supermodelul de origine britanică anunța venirea pe lume a fiicei ei, despre care a spus că nu e adoptată, iar în iunie 2023, Naomi devenea mama unui băiețel.

naomi campbell iubit
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki

Acum, Naomi este implicată într-o relație amoroasă cu un multimilionar arab, producător de film și filantrop, cu studii făcute la Londra, alături de care a fost văzută în repetate rânduri recent, la evenimente mondene. Noul bărbat din viața supermodelului este producătorul de film originar din Dubai Mohammed Al Turki, care este mai tânăr decât ea cu 16 ani. Cei doi s-au afișat împreună cel mai recent la gala premiilor BAFTA, luna aceasta, unde au pozat împreună pe covorul roșu și au fost nedespărțiți întreaga noapte, potrivit presei britanice.

naomi campbell iubit

Naomi și Mohammed Al Turki se cunosc de mai mulți ani și aveau o relație de prietenie, până când sentimentele lor au devenit mai profunde. Prima dată, cuplul a apărut împreună la Festivalul de Film Red Sea, apoi la Festivalul de Film de la Cannes, la Săptămâna Modei de la Paris, în 2022 și în 2023, și la mai multe petreceri exclusiviste. La petrecerea dată cu ocazia zilei de naștere a lui Naomi de anul trecut, din Franța, Mohammed a fost văzut lângă sărbătorită întreaga seară.

În ciuda aparițiilor lor împreună, se pare că relația lor a evoluta la prietenie la dragoste recent, mai ales după ce Naomi Campbell a petrecut mai mult timp în Orientul Mijlociu, perioadă în care s-a aprins scânteia dragostei între ei. ”Naomi este foarte selectivă cu persoanele cu care își petrece timpul și s-a apropiat foarte mult de Mohammed. I-a legat dragostea lor pentru modă și pentru artă și au mulți prieteni comuni. Naomi a petrecut timp cu el în Dubai și pare mai fericită ca niciodată”, menționează o sursă citată de presa britanică.

naomi campbell iubit
Naomi Campbell, alături de Flavio Briatore și de Vladislav Doronin

Naomi Campbell a avut o viață amoroasă tumultoasă, alături de numeroși parteneri celebri și bogați. Printre iubiții ei s-au numărat, de-a lungul timpului, Robert de Niro, în anii 90, Adam Clayton, basistul trupei U2, Leonardo Di Caprio, Flavio Briatore, P Diddy, Badr Jafar, un moștenitor al unui imperiu petrolier, actorul Gerard Butler, magnatul brazilian Marcus Elias, miliardarul rus Vladislav Doronin, omul de afaceri miliardar Hassan Jameel, multimilionarul egiptean Louis C. Camilleri, rapperul Skepta sau componentul One Direction Liam Payne, mai tânăr decât ea cu 23 de ani.

naomi campbell iubit
Naomi Campbell, alături de fiica ei

Chiar dacă viața ei sentimentală a fost una bogată, Naomi a păstrat mereu discreția asupra partenerilor ei și n-a oferit niciodată amănunte despre viața lor privată, dar a menționat o dată că a rămas în relații bune cu toți, după despărțire. Se pare că supermodelul a fost urmărit de ghinion și nu a reușit să aibă copii cu niciunul dintre bărbații care s-au perindat prin viața ei, dar dorința i s-a împlinit după vârsta de 50 de ani. Naomi a declarat la un moment dat că nu e nicioadată prea târziu pentru o femeie să devină mamă și că n-a experimentat dragoste mai mare înainte să aibă copii.

Foto: Hepta

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…