Monica Cismaru ∙ May 30, 2022 ∙ 3 min read
Naomi Campbell continuă să frângă inimi. Recent, supermodelul în vârstă de 52 de ani și-a făcut apariția la brațul unui miliardar, cu ocazia Grand Prix-ului de Formula 1 de la Monaco.

Naomi Campbell este îndrăgostită din nou. Noul partener al supermodelului britanic este businessman-ul miliardar italiano-elvețian Ernesto Bertarelli (56 de ani), a cărui avere este estimată la 13 miliarde de euro.

naomi campbell
Naomi Campbell și Ernesto Bertarelli

Cei doi și-au făcut apariția împreună la premiul de Formula 1 de la Monaco, unde au atras toate privirile. Naomi Campbell are o avere estimată la 80 de milioane de dolari și întotdeauna s-a înconjurat de bărbați bogați. În trecut, supermodelul a mai avut, printre alții, o relație cu miliardarul rus Vladislav Doronin, care are o avere de un miliard de dolari.

Ernesto Bertarelli a divorțat anul trecut de soția lui, fosta regină a frumuseții Kirsty Bertarelli, care a primit la partaj aproximativ 400 de milioane de euro , lucru ce a transformat-o în cea mai bogată britanică divorțată din istorie. Comparativ, averea personală a Reginei Elizabeta a II-a este estimată la 428 de milioane de euro.

La evenimentul sportiv din Monaco, Naomi Campbell și Ernesto Bertarelli au socializat cu alte vedete precum Heidi Klum, Flavio Briatore și cu soția lui, Elisabetta Gregoraci.

naomi campbell
Naomi Campbell, alături de fiica ei

În urmă cu un an, Naomi Campbell a devenit mama unei fetițe, care s-a născut prin mamă surogat pe 21 mai 2021. Supermodelul s-a pozat alături de fiica ei pe coperta Vogue UK, dar nu a oferit mai multe amănunte despre unicul ei copil.

naomi campbell
Naomi Campbell și Vladislav Doronin

Numele lui Naomi Campbell a fost întotdeauna legat de cel al bărbaților celebri și bogați. Una dintre cele mai de succes modele ale lumii a avut arteneri precum Robert De Niro, în 1992, componentul formației U2 Adam Clayton, între 1993-1994, Leonardo DiCaprio- 1995, Flavio Briatore – 1998-2002, P Diddy -2002, Gerard Butler – 2007, magnatul brazilian Marcus Elias în 2008, 2009-2013- Vladislav Doronin, în 2016- cu miliardarul arab Hassan Jameel (cel care a avut o relație și cu Rihanna), 2017 – miliardaul egiptean Louis C. Camilleri, 2018 – rapperul Skepta (care a avt o relație și cu Adele), 2019 – cântărețul Liam Payne.

Foto: Hepta

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…