naomi campbell decalogul frumusetii

Iată cele 10 lucruri care compun universul estetic și holistic al lui Naomi Campbell (51 de ani). Supermodelul face o trecere în revistă a elementelor care îi fac viața mai frumoasă, mai sănătoasă și mai confortabilă.

 

LOOK

Niciodată previzibil. Mă îmbrac în fiecare zi în funcție de stare, de locul în care mă aflu, de vreme… ador să combin elemente și să port atât piese vintage cât și haine din colecțiile actuale.

 

SPORT

Yoga și Pilates, sunt esențiale pentru mine; nu-mi place să ridic greutăți, lucrez doar cu greutatea propriului meu corp.

 

BRANDURILE ȘI DESIGNERII PREFERAȚI

Alaïa, Versace,  Dior, Pierpaolo Piccioli (Valentino)

 

naomi campbell decalogul frumusetii

PARFUMUL PREFERAT

Naomi Campbell și Molecule

 

BEAUTY ESSENTIALS

Serumuri, cremă pentru pielea ochilor, manichiură-pedichiură – o femeie trebuie să ajungă la salonul de înfrumusețare săptămânal- cremă de corp, măști de hidratare; antioxidanții sunt benefici pentru piele.

SECRETUL DE ÎNGRIJIRE

Beau apă, multă apă și am renunțat la zahăr! Din când în când, fac câte o cură cu sucuri de legume și fructe, pentru recăpătarea echilibrului și pentru purificarea sângelui.

 

CEL MAI BUN LUCRU PE CARE L-A FĂCUT PENTRU EA ÎNSĂȘI

Modelul și-a amenajat anul trecut o reședință în Malindi, Kenya, unde se refugiază de fiecare dată și unde înoată în ocean. ”Înotul mă ajută să-mi curăț plămânii după ce am renunțat la fumat”, a declarat Naomi.

Naomi Campbell în Malindi. Kenya (Foto Architectural Digest)
Naomi Campbell în Malindi, Kenya (Foto Architectural Digest)

CEL MAI BUN SFAT PRIMIT

De la mama mea: Păstrează-ți integritatea și nu trăi cu regrete. Când te angajezi să faci ceva, atunci oferă 110%!

De la profesioniștii cu care am lucrat: Nu face nimic pe jumătate. Nu încerca să copiezi pe nimeni, fii cea mai bună versiune de-ale tale!

 

NU ȚIN CONT DE BANI CÂND

Îi dau pe pantofi, pe genți… și pe diverse lucruri care țin de wellness- sigure și care te fac să te simți bine – realizate în urma unor ani de cercetare.

 

BEAUTY ICONS

Ella Jo Baker și Dorothy Dandridge.

 

Foto: Hepta, Architectural Digest

Related Posts