Monica Cismaru ∙ February 15, 2022 ∙ 3 min read

Naomi Campbell pozează pe coperta Vogue, ediția britanică, alături de fiica ei, care s-a născut în urmă cu 9 luni. Celebrul model își arată fetița pentru prima dată și subliniază că micuța nu a fost adoptată, dar păstrează misterul asupra felului în care aceasta a venit pe lume.

Naomi Campbell și-a facut intrarea în lumea modei la vârsta de 16 ani, chiar în paginile revistei Vogue, iar 35 de ani mai târziu, apare din nou pe coperta publicației alături de fiica ei, născută în luna mai 2021.

Naomi Campbell nu a detaliat despre felul în care fetița ei a venit pe lume, dar menționează că micuța nu a fost adoptată. ”E copilul meu”, spune Naomi, care lasă misterul să persiste. Cel mai probabil, fetița s-a născut cu ajutorul unei mame surogat, pentru că Naomi Campbell nu a fost gravidă, iar sarcinile la vârsta ei sunt foarte rare și aproape imposibile din punct de vedere medical.

Modelul britanic a anunțat venirea pe lume a fiicei ei pe Instagram, în urmă cu 9 luni, când a publicat o fotografie-detaliu cu bebelușul, iar acum o arată în toată splendoarea.

naomi campbell mama

Redactorul-șef a ediției britanice Vogue, Edward Enninful, anunță cu mândrie noul număr al revistei, care va apărea pe piață pe 22 februarie. ”Una dintre cele două vedete de pe coperta numărului de martie British Vogue și-a făcut debutul pe prima pagină a revistei în urmă cu aproape 35 de ani. Cealaltă? Ei bine, este mai nouă în domeniu. Naomi – supermodel, superfemeie – este una dintre cele mai vechi prietene de-ale mele și a fost o mare bucurie pentru mine s-o văd cum trece într-o nouă etapă a vieții ei și cum face față noilor provocări încă de astă primăvară – aceea de a fi supermamă. Citiți întreaga poveste în noul număr”.

naomi campbell mama

”Nu este adoptată, e copilul meu. Pot să număr pe degetele de la o mână persoanele care au știut că urmează să am un copil. Este cea mai mare binecuvântare pe care mi-o puteam imagina, este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”, spune Naomi Campbell.

Modelul a mai povestit în paginile revistei despre felul în care își percepe cariera din modă acum, la 51 de ani, și recunoaște că ”n-o mai țin nervii” așa de mult ca înainte. ”Încă mă bucur să fac modelling, dar îmi mănâncă nervii. Am 51 de ani și defilez alături de fete de 18! E minunant să lucrez alături de fete tinere la vârsta mea, dar trebuie să recunosc că la unele dintre show-uri îmi venea să le zic ”Hai, fetelor, adunați-vă! De ce vă mișcați atât de încet?!” În mod clar pe vremea mea era mai distractiv. Zâmbeam, ne manifestam personalitatea”, a mai spus Naomi.

Foto: Hepta, Vogue

Related Posts

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…

Naomi Osaka promovează noua colecție de genți Louis Vuitton

Casa de modă de lux prezintă o nouă colecție de genți Twist pentru această vară, având-o ca ambasador…

Concursul Miss Universe își schimbă regulile și devine mai permisiv

Pentru prima dată în istoria sa de 70 de ani, competiția Miss Universe își schimbă regulile și devine…

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…