Monica Cismaru ∙ February 15, 2022 ∙ 3 min read

Naomi Campbell pozează pe coperta Vogue, ediția britanică, alături de fiica ei, care s-a născut în urmă cu 9 luni. Celebrul model își arată fetița pentru prima dată și subliniază că micuța nu a fost adoptată, dar păstrează misterul asupra felului în care aceasta a venit pe lume.

Naomi Campbell și-a facut intrarea în lumea modei la vârsta de 16 ani, chiar în paginile revistei Vogue, iar 35 de ani mai târziu, apare din nou pe coperta publicației alături de fiica ei, născută în luna mai 2021.

Naomi Campbell nu a detaliat despre felul în care fetița ei a venit pe lume, dar menționează că micuța nu a fost adoptată. ”E copilul meu”, spune Naomi, care lasă misterul să persiste. Cel mai probabil, fetița s-a născut cu ajutorul unei mame surogat, pentru că Naomi Campbell nu a fost gravidă, iar sarcinile la vârsta ei sunt foarte rare și aproape imposibile din punct de vedere medical.

Modelul britanic a anunțat venirea pe lume a fiicei ei pe Instagram, în urmă cu 9 luni, când a publicat o fotografie-detaliu cu bebelușul, iar acum o arată în toată splendoarea.

naomi campbell mama

Redactorul-șef a ediției britanice Vogue, Edward Enninful, anunță cu mândrie noul număr al revistei, care va apărea pe piață pe 22 februarie. ”Una dintre cele două vedete de pe coperta numărului de martie British Vogue și-a făcut debutul pe prima pagină a revistei în urmă cu aproape 35 de ani. Cealaltă? Ei bine, este mai nouă în domeniu. Naomi – supermodel, superfemeie – este una dintre cele mai vechi prietene de-ale mele și a fost o mare bucurie pentru mine s-o văd cum trece într-o nouă etapă a vieții ei și cum face față noilor provocări încă de astă primăvară – aceea de a fi supermamă. Citiți întreaga poveste în noul număr”.

naomi campbell mama

”Nu este adoptată, e copilul meu. Pot să număr pe degetele de la o mână persoanele care au știut că urmează să am un copil. Este cea mai mare binecuvântare pe care mi-o puteam imagina, este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”, spune Naomi Campbell.

Modelul a mai povestit în paginile revistei despre felul în care își percepe cariera din modă acum, la 51 de ani, și recunoaște că ”n-o mai țin nervii” așa de mult ca înainte. ”Încă mă bucur să fac modelling, dar îmi mănâncă nervii. Am 51 de ani și defilez alături de fete de 18! E minunant să lucrez alături de fete tinere la vârsta mea, dar trebuie să recunosc că la unele dintre show-uri îmi venea să le zic ”Hai, fetelor, adunați-vă! De ce vă mișcați atât de încet?!” În mod clar pe vremea mea era mai distractiv. Zâmbeam, ne manifestam personalitatea”, a mai spus Naomi.

Foto: Hepta, Vogue

Related Posts

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Beneficiile postului pentru detoxifierea corpului și a minții

Postul este o practică sănătoasă, care susține în mod evident corpul în detoxifiere, iar dacă timpul, voința sau…

Miranda Kerr, despre planurile de a mai avea copii, după 4 nașteri

Modelul australian Miranda Kerr (40 de ani) a născut în luna februarie cel de-al patrulea fiu, botezat Pierre,…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Cristina Carp, Naționala Feminină de Fotbal

Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G Dacă te-am întreba unde…

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…