Monica Cismaru ∙ August 9, 2023 ∙ 4 min read

Shakirei i-a luat ceva timp să-și revină după despărțirea de tatăl copiilor ei, fotbalistul Gerard Piqué, care a părăsit-o pentru o altă femeie, mai tânără cu 22 de ani decât artista columbiană.

Shakira (46 de ani) nu și-a ascuns suferința de ochii publicului și ai presei dar, mai nou, se pare că depășește momentul și cu ajutorul unei noi prezențe masculine din viața ei, în persoana pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton (38 de ani). Cei doi au fost văzuți împreună în repetate rânduri în ultimul timp, iar zvonurile legate de o eventuală idilă între ei nu au întârziat să apară. Recent, un apropiat de-al cântăreței columbiene a declarat că Shakira și Lewis sunt mai mult decât prieteni, mai ales că aceștia și-au petrecut împreună vacanța în Ibiza.

Shakira, Lewis Hamilton

Cei doi ar fi ocupat o masă VIP la clubul Tape din Londra, unde ar fi discutat unul cu celălalt întreaga noapte și au petrecut alături de anturajele lor. ”Părea că se distrează de minune și a dansat lângă masa pe care o ocupase alături de Lewis Hamilton”, a relatat o sursă despre Shakira, pentru publicația The Sun.

shakira pique lewis hamilton
Shakira si Gerard Pique (stânga), Lewis Hamilton

Lewis Hamilton a mai avut o relație cu o cântăreață celebră- Nicole Scherzinger, fosta solistă Pussycat Dlolls. Cei doi au fost împreună timp de șapte ani, între 2008 și 2015. Lewis și Nicole s-au despărțit invocând programele lor prea aglomerate pentru a întreține relația funcțională. După ruptura dintre ei, cei doi au rămas în relatii de prietenie, iar Nicole a fost cerută de curând de soție de fostul rugbist Thom Evans.

shakira pique

Shakira și Gerard Piqué s-au cunoscut în 2010, în timpul Campionatului Mondial de Fotbal, pe platourile de filmare ale videoclipului ei, Waka Waka, imnul competiției. Pe atunci, artista încă se afla într-o relație cu Antonio de la Rúa, de care Shakira s-a despărțit în ianuarie 2011. Câteva luni mai târziu, Shakira și Gerad Piqué se afișau împreună, ca și cuplu. În ianuarie 2013 a venit pe lume primul lor copil, un fiu, Milan. Cel de-al doilea lor fiu, Sasha, a venit pe lume în 2015.

Shakira și Gerard Piqué nu s-au căsătorit niciodată, iar artista a vorbit în repetate rânduri despre teama ei de măritiș și a spus că actele nu garantează succesul unei relații.

În iunie 2022, Shakira și Piqué anunțau că se despart după 11 ani petrecuți împreună, dupa ce fotbalistul incepuse o relație cu o altă femeie, Clara Chia Marti. Cântăreața a caracterizat despărțirea ca fiind cel mai greu moment din viața ei, mai ales că, în aceeași perioadă, tatăl ei fusese internat de urgența și avea grave probleme de sănătate. Shakira și Gerard Piqué au ajuns la un acord cu privire la custodia celor doi copii, care au rămas în grija mamei lor. Shakira și cei doi băieți s-au mutat de la Barcelona la Miami.

Foto: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…