Finala concursului de frumusețe Miss Universe 2021 a avut loc aseară la Eilat, în Israel, iar câștigătoare a fost încoronată reprezentanta Indiei, Harnaaz Sandhu, care le-a întrecut în finală pe Miss Paraguay, Nadia Ferreira, și pe Miss Africa de Sud,  Lalela Mswane.

Harnaaz Sandhu, noua Miss Universe, are 21 de ani și a primit trofeul de la câștigatoarea competiției anterioare, Andreea Meza, Miss Universe- Mexic.

Harnaaz Sandhu este actriță și militează pentru drepturile femeilor. Miss Universe spune că o are ca model pe conaționala ei, actrița Priyanka Chopra, care a ajuns una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood.

Miss Universe 2021 este pasionată de yoga, de dans, de cooking, călărie și de șah. Finala Miss Universe din Eilat a inclus trei probe pentru concurente – costum de baie, rochie de seară și interviu.

Concursul dedicat celebrării frumuseții a fost prezentat de Steve Harvey și a marcat două premiere în istoria sa – a fost prima dată când o concurentă din Emiratele Arabe Unite a participat la concurs, iar Marocul a revenit cu o concurentă pentru prima dată după 40 de ani de pauză.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts