miss universe2019

Zozibini Tunzi (26 de ani), reprezentanta Africii de Sud, este noua Miss Universe. Titlul de cea mai frumoasă femeie din lume a fost acordat duminică seara în cadrul unui spectacol grandios, organizat în Atlanta, SUA.

Câștigătoarea a cucerit inima juriului și a publicului datorită naturaleții ei ei, atât în ceea ce privește atitutinea, cât și aspectul fizic. Zozibini Tunzi a declarat că a intrat în concurs cu părul ei natural, fără să-l coafeze sau să-l îndrepe, ca semn de respect față de rădăcinile ei. Zozibini Tunzi este studentă la Universitatea de Tehnologie Cape Peninsula din Cape Town și este a treia câștigatoare a titlului de Miss Universe din Africa de Sud.

miss peru

Miss Africa de Sud

Miss Mexic

miss peru

Miss Peru

 

Celelalte două finaliste Miss Universe 2019 au fost Sofia Aragon, Miss Mexic, și Madison Anderson, Miss Puerto Rico. În total, la ediția 2019 Miss Universe au participat reprezentantele a 90 de țări, iar anul trecut, titltul suprem a fost câștigat de Filipine, prin Catriona Gray.

Competiția care reunește cele mai frumoase femei din lume a marcat și o premieră anul acesta: prima concurentă care a admis în mod public că este gay – este vorba despre  Swe Zin Hte, de 20 de ani, din Myanmar. În tara sa de origine, homosexualitatea este în afara legii, totuși, acest lcuru n-a împiedicat-o pe Swe Zin Hte să-și asume orinetarea sexuală în mod public.

 

Foto: Hepta

 

Related Posts