miss universe andrea meza

După un an de pauză, din cauza pandemiei, concursul de frumusețe Miss Universe a avut loc din nou anul acesta, în Florida, iar câștigătoarea celei de-a 69-a ediții este reprezentanta Mexicului, Andrea Meza.

Andrea Meza, în vârstă de 26 de ani, este cea de-a treia mexicancă ce câștigă Miss Universe, după Lupita Jones și Ximena Navarrete. Câștigătoarea Miss Universe 2021 este inginer de software și a reușit să le depășească pe celelalte 73 de concurente din competiția de frumusețe. Concurenta din Mexic a fost încoronată Regina frumuseții în cadrul show-ului derulat în Florida, Hollywood, la Seminole Hard Rock Hotel & Casino, și prezentat de Olivia Culpo și de Mario Lopez. Pe scena a susținut o reprezentație și artistul Luis Fonsi. Pe locurile doi și trei în cadrul concursului de frumusețe Miss Universe s-au clasat Miss Brazilia, Julia Gama, și Miss Peru, Janick Maceta Del Castillo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Meza (@andreamezamx)

Trăim într-o societate care este din ce în ce mai avansată, iar această evoluție se poate observa și în ceea ce privește stereotipurile. În ziua de azi, frumusețea nu mai este doar despre aspectul exterior. Pentru mine, frumusețea radiază nu numai prin spirit, dar și prin inimă și prin felul în care ne comportăm. Nimeni nu are dreptul să-ți spună care este valoarea ta”, a spus Andrea Meza în cadrul probei de Q&A din cadrul concursului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Meza (@andreamezamx)

Câștigătoarea Miss Universe este originară din Chihuahua City, este vegană, are și origini chineze și este pasionată de make-up.

Andrea Meza a prezentat în cadrul show-ului mai multe ținute, dintre care cea mai spectaculoasă fiind cea inspirată din originile țării pe care o reprezintă – un dragon aztec împodobit cu mii de mărgele colorate și pene.

Foto: Instagram

Related Posts