5 trucuri de frumuseţe de la franţuzoaice

Franţuzoaicele sunt recunoscute pentru eleganță și naturalețe. Au un ten bine îngrijit și un zâmbet cuceritor. Iată câteva dintre trucurile lor de frumusețe.

În viziunea franţuzoaicelor, tenul unei femei trebuie să arate impecabil. De aceea, ele investesc în produse de îngrijire de ultimă generaţie şi se asigură că au întotdeauna tenul curăţat.

Unul dintre cele mai importante tipsuri de frumuseţe este cel al hidratării. Pentru a-şi menţine frumuseţea, femeile sunt mari consumatoare de apă și fructe. Însă franțuzoaicele se răsfață din când în când și cu un pahar de vin. Se pare că vinul, deşi deshidratează, conţine antioxidanţi naturali şi resveratrol, care au rolul de a combate ridurile. Consumat în cantităţi moderate, vinul roşu este un aliat perfect pentru frumuseţe.

Femeile din Franța poartă întotdeauna un machiaj minimalist, cu accente subtile. Nu își încarcă tenul, folosesc produse de calitate și mizează de cele mai multe ori pe rujul roșu.

Un alt tips foarte important este acela că, indiferent cât ești de obosită, nu trebuie să mergi la culcare fără să te demachiezi.

Pentru franțuzoaice, seducția este sinonim cu parfumul. Așadar, nu poți ieși din casă fără să îți aplici parfumul care îți pune în valoare personalitatea.