paul rudd people

Revista People publică anual topul celor mai sexy bărbați în viață, iar la ediția de anul acesta, câștigătorul este actorul Paul Rudd, în vârstă de 52 de ani. 

Paul Rudd preia locul întâi de la cel mai sexy bărbat în viață desemnat în 2020 – actorul din Creed, Michael B. Jordan. În 2019, Cel mai sexy bărbat în viață a fost John Legend, în 2018- Idris Elba, în 2017 – Blake Shelton, iar în 2016 – Dwayne The Rock Johnson. 

paul rudd people

Paul Rudd este un veteran la Hollywood, actor ce s-a remarcat mai ales în comediile romantice. Una dintre cele mai cunoscute producții în care a jucat Rudd este Clueless, în care interpretează rolul iubitului Aliciei Silverstone. 

paul rudd sexy

Paul Rudd a primit cu modestie distincția și a spus că va deveni cu sigurantă ținta glumelor prietenilor lui. ”Sigur o să aibă o reacție, e și normal, și eu aș face la fel. O să mi-o iau rău, dar îmi asum și n-o să joc cartea modestiei. O să-mi comand și cărți de vizită cu acest titlu. Dar prietenii mei mă vor distruge, nici nu mă aștept la altceva din partea lor. De aceea sunt și prietenii mei”. 

paul rudd sexy

Paul Rudd adaugă că singura persoana căreia i-a spus înaintea tuturor că va primi distincția din partea publicației People a fost soția lui, Julie Yaeger, cu care e căsătorit de 20 de ani. Paul Rudd și soția lui au doi copii – un fiu, Jack, în vârstă de 17 ani, și o fiică, Darby, de 12 ani. 

Cel mai recent rol interpretat de Paul Rudd este Ant-Man, din producția Marvel Cinematic Universe și urmează să apară luna aceasta și în noua serie Apple TV+,  The Shrink Next Door, alături de Will Ferrel, dar și în continuarea seriei Ghostbusters: Afterlife. 

Related Posts