Cindy Crawford, în ipostaze supersexy la 55 de ani

cindy crawford

Cindy Crawford face față cu succes modelelor mai tinere, la cei 55 de ani ai ei, mai ales după ce a pozat în ipostaze super-îndrăznețe pentru coperta ediției braziliene a revistei Vogue. Cindy Crawford s-a lăsat fotografiată în ipostaze provocatoare, îmbărcată în haine mulate, transparente, cu voal și dantelă neagră, iar într-unele dintre cadre amintește de o mireasă gotică.

Cindy Crawford, unul dintre supermodelele anilor ’90, se menține într-o formă de invidiat și a reușit să-și păstreze aceeași siluetă care a consacrat-o în rândul celor mai apreciate modele din lume.

cindy crawford

Cindy a spus legat de această ședință foto incitantă că și-a adus aminte de ce adoră modellingul. ”Mulțumesc @luigiandiango pentru că mi-au reamintit de ce iubesc modellingul. Această ședință pentru Vogue Brasil a fost foarte tare!”, scris vedeta pe Instagram.

cindy crawford

Cea care îi face concurență în modeling este chiar fiica ei, Kaia, care îi seamă leit mamei ei și care își construiește un nume în industria modei.

Cindy Crawford este căsătorită cu antreprenorul Rande Gerber. Recent, cei doi și-au cumpărat o proprietate la Miami, cu vedere la ocean. Pentru care au plătit 9,6 milioane de dolari. Rande și Cindy și-au vândut una dintre casele pe care le dețineau în Malibu pentru a se muta în Florida, noul hotspot printre celebrități.

Foto: Vogue Brasil

Categorii Lifestyle