Michael B. Jordan, desemnat Cel mai sexy bărbat în viață

michael b jordan cel mai sexy barbat in viata

Actorul Michael B. Jordan (33 de ani) a fost desemnat de publicația People Cel mai sexy bărbat în viață.

”E un sentiment foarte plăcut”, a declarat Michael B. Jordan după ce a aflat că a primit onoranta distincție și a adăugat că a fost ținta glumelor prietenilor săi în legătură cu nominalizarea sa la statutul de cel mai sexy bărbat în viață.

michael b jordan

Michael B. Jordan s-a afirmat în mai multe producții cinematografice, dintre care cele mai notabile sunt Creed și Black Panther și este un membru activ al mișcării Black Lives Matter. Chiar dacă a fost urcat pe prima poziție a podiumului în ceea ce privește sex-appleal-ul său, actorul rămâne ancorat cu picioarele pe pământ și știe că n-o sa poată mulțumi întotdeauna pe toată lumea.

michael b jordan

”Poți să ai cele mai bune intenții din lume și tot poți să creezi controverse și să dai nas în nas cu negativitatea la orice pas. Dar, câteodată, trebuie doar să te încrezi în forțele universului, să crezi în tine și să faci ceea ce simți tu că este bine.”

Michael B. Jordan a adăugat că femeile din familia sa – mama, sora și mătușile lui sunt foarte mândre de titlul primit și că bunica lui, care a decedat, era fanul publicației People, cea care l-a desemnat Cel mai sexy bărbat în viață.

michael b jordan

Următorul proiect al lui Michael B. Jordan este filmul de acțiune Without Remorse, o adaptare cinematografică a romanului omonim al lui Tom Clancy, publicat în 1993, în care actorul va interpreta rolul unui Navy SEAL.

În viitor, actorul își dorește să joace mai puțin și să stea mai mult în spatele camerelor, ca regizor și producător, și să-și întemeieze o familie.

În anii trecuți, titlul de Cel mai sexy bărbat în viață a fost acordat unor vedete precum John Legend (2019), Idris Elba (2018) și Blake Shelton (2017).

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle