Le mai tineți minte pe cele două surori gemene, Monica și Gabriela Irimia, care au cunoscut celebritatea datorită piesei The Cheeky Song (Touch My Bum) la începutul anilor 2000?

Surorile revin cu o nouă melodie, la 20 de ani de la lansarea lor în spațiul public. Cheeky Girls lansează piesa Let’s Have Fun, cu care speră să aibă același succes ca la debut.

cheeky girls

Monica și Gabriela Irimia s-au afirmat odată cu participarea lor la talent-show-ul britanic Popstars, The Rivals, în 2002, iar apoi au lansat piesa compusă de mama lor, Margit, The Cheeky Song (Touch My Bum). Chiar dacă prezența lor în industria de divertisment a fost amplu dezbătută și criticată la acea vremea, piesa s-a bucurat de succes, în ciuda banalității ei și le-a transformat pe cele două surori in staruri peste noapte.

cheeky girls

Prestația lor din cadrul talent-show-ului a fost catalogată de către jurați ca fiind una dintre cele mai proaste din istoria emisiunii, dar acest lucru nu le-a împiedicat pe gemene să aibă mai multe piese în topurile britanice și să cânte in fața unui public numeros, de zecid e mii de oameni. Piesa Cheeky Song s-a vândut atunci în peste 1,2 milioane de exemplare la nivel mondial.

Succesul nesperat n-a durat foarte mult pentru Monica și Gabriela. După perioada de faimă, gemenele au avut de-a face cu reversul medaliei- au declarat falimentul și s-au confruntat cu probleme de sănătate și cu probleme emoționale.

cheeky girls

Monica și Gabriela sunt originare din Transilvania și s-au mutat în Marea Britanie alături de mama lor.

În prezent, gemenele au povestit că dețin slujbe normale și că lucrează în domeniul vânzărilor auto– Gabriela lucrează la reprezentanța Hyundai din York, iar Monica lucrează la reprezentanța aceluiași brand din Boston, Lincolnshire.

”Facem întrecere care dintre noi vinde mai multe mașini”, a spus Gabriela în cadrul unei emisiuni tv din Marea Britanie, la care au fost invitate.

Pe lângă joburile lor, gemenele spun că încă mai susțin spectacole și vorbesc despre perioada lor de glorie. ”Oamenii cred că a fi popstar înseamnă să duci o viață glamouroasă. Noi am avut ocazia să vedem întreaga lume, să cunoaștem mulți oameni, dar fiecare moment a fost controlat- ce mâncam, ce purtam, cu cine vorbeam. Nu mă plâng, pentru că noi ne-am dorit această carieră, am vrut să profităm de acea ocazie, dar a fost și greu”, povestește Gabriela Irimia.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts