Monica Cismaru ∙ April 27, 2020 ∙ 3 min read

dubluri vedete hollywood

Se spune că fiecare om are o dublură a lui în lume, dar câteva dintre vedetele de la Hollywood sunt norocoase că și-au găsit geamănul mai repede și mai aproape decât și-au imaginat vreodată. Iată câteva dintre vedetele care par identice. Ce spuneți, cine cu cine seamănă cel mai bine?

 

 

Zooey Deschanel și Katy Perry

zooey deschanel katy perry vedete dubluri

Una este actriță, cealaltă este cântăreață, dar amândouă au aceeiași ochi mari, albaștri, părul brunet și pielea deschisă la culoare. Zooey Deschanel (40 de ani) este cunsocută mai ales datorită serialului New Girl, iar Katy Perry (35 de ani) este una dintre dintre cele mai apreciate cântărețe și urmează să devină mama pentru prima dată.

 

 

Natalie Portman și Keira Knightley

natalie portman keira knightley vedete dubluri

Actrița de origine britanică Keira Knightley (35 de ani) a povestit că a fost de nenumărate ori confundată cu actrița americană Natalie Portman. Striga lumea după mine prin aeroporturi ”Natalie! Natalie! Mi s-a întâmplat de vreo cinci ori să dau autografe cu semnătura Natalie Portman”, a povestit amuzataKeira Knightley într-un talkshow și a adăugat că-i pare rău pentru dublura ei, pentru că-și imaginează că și Natalie Portman (38 de ani) trece prin același ”chin”.

 

 

Jessica Chastain și Bryce Dallas Howard

Cele două actrițe seamănă ca două picături de apă. Două roșcate cu ochii verzi, ambele actrițe cunoscute, care ar putea fi gemene. Jessica Chastain are 43 de ani, iar Bryce Dallas Howard are 39 de ani și sunt ambele născute în California.

 

 

Margot Robbie și Jaime Pressley

vedete dubluri

Sunt două persoane diferite, fără niciun grad de rudenie, singurul lucru care le unește fiind meseria lor. Margot Robbie și Jaime Pressley sunt două actrițe cunoscute, dar ar putea trece cu ușurință una și aceeași. Trăsăturile lor sunt foarte asemănătoare și li s-a întâmplat de multe ori să fie confundate.

 

 

Chris Hemsworth și Chace Crawford

vedete dubluri

Actorul australian Chris Hemsworth (36 de ani) are deja doi frați care îi seamănă leit, iar acum l-a găsit și pe al treilea, în persoana fostului protagonist din ”Gossip Girl”, Chace Crawford (34 de ani). Aceeiași ochi albaștri ș același păr blond nisipiu care compun alura de star/surfer boy.

 

 

Jason Bateman și Ewan McGregor

vedete dubluri

Încă două vedete care par frați, deși nu sunt. Jason Batemn are 51 de ani și este actor și producător american, iar celălalt are 49 de ani și este un cunoscut actor britanic.

 

 

Andy Murray și Andrew Garfield

vedete dubluri

Cele două celebrități împart și același nume, doar caă unul este tenismen si celălalt este actor. Andy Murray poate trece lejer drept interpretul lui Spiderman, Andrew Garfield, doar culoarea părului ce-i mai diferențiază.

 

 

Daniel Radcliffe și Elijah Wood

vedete dubluri

Fostul intrepret al lui Harry Potter, Daniel Radcliffe,  se simte flatat de fiecare dată când este luat drept hobbitul Frodo din ”Lord of the Rings”, Elijah Wood. ”Câteodată, aud lumea strigânadu-mă <<Hei, Frodo!>> Cred că sunt Elijah, care, la drept vorbind, e foarte chipeș”, a povestit Daniel Radcliffe.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…