Actrița Margot Robbie s-a căsătorit în secret. Cine este soțul ei?

Margot Robbie, Harley Quinn din Suicide Squad și Jane Clayton din The Legend of Tarzan, s-a căsătorit cu iubitul ei, Tom Ackerley, în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc weekend-ul acesta în Byron Bay, Australia. Robbie a confirmat veștile postând o fotografie cu inelul său în prim plan pe contul de Instagram.

O fotografie postată de @margotrobbie pe

Zvonurile despre nunta actriței au început încă de săptămâna trecută, când aceasta a fost văzută într-un aeroport din Australia, în timp ce purta un tricou cu mesajul „I Do”. La eveniment au participat doar prietenii și familiile celor doi, iar Margot a fost condusă la altar de către mama sa.

Actrița de origine australiană și iubitul ei, britanicul Tom Ackerley, care lucrează ca asistent de regie, s-au cunoscut în 2013, la filmările pentru Suite Français, o dramă romantică a cărei acțiune este plasată în timpul celui De-al Doilea Război Mondial. Cei doi au început să iasă împreună la scurt timp, iar în această vară s-au și logodit. Margot Robbie și Tom Ackerley locuiesc la Londra, unde au pus bazele primei lor companii de film: Lucky Chap Entertainment.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle