Monica Cismaru ∙ July 10, 2024 ∙ 2 min read

Charlize Theron (48 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător, după ce, timp de câteva săptămâni, a lipsit din vizorul public. Actrița a revenit cu un anunț pe Instagram, în care spune că și-a deschis un studio de dans.

”Am lipsit în ultimul timp, dar am o scuză pentru acest lucru, vă jur. Am lipsit deoarece… mi-am deschis un studio de dans; alături de colaboratorii mei, Latrina Bolger-Washington & Tyrell Washington, am inaugurat The Six Compound”, a scris actrița laureată cu Oscar pe platforma de social media.

”Este un loc cu perspective noi în evoluția și viitorul dansului și al performanței. Este un loc în care dansatorii, performerii se pot exprima liber într-un spațiu inclusiv și inovator, alături de cei mai buni instructori și coregrafi din industrie, la ora actuală. Mă bucur să anunț primele cursuri intensive, care încep din 11 și 12 iulie în Burbank”, adaugă Charlize Theron.

charlize theron

”Cursurile se adresează dansatorilor cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani și vor fi două zile de antrenamente intensive, de incursiune în lumea diverstimentului și sesiuni de Q&A cu cei mai buni profesioniști din domeniu”.

Charlize Theron este mama adoptivă a două fete, Jackson și August, din 2012, respectiv 2015.

charlize theron
Charlize Theron și fiica ei, August

Într-un interviu acordat în 2018 comedienei Chelsea Handler, actrița a povestit despre decizia ei de a adopta. ”Am fost conștientă dintotdeauna că sunt atât de mulți copii pe lumea asta fără părinți. Adopția este o decizie foarte personală. Cunosc oameni care îmi sunt foarte dragi și care știu că nu ar putea să crească un copil care nu este al lor, biologic. Și respect asta. Dar, în ceea ce mă privește, și cu siguranță nu numai pe mine, n-am considerat că există vreo diferență între a crește un copil adoptat și unul biologic. Știu că nu pierd nimic”, a mai spus actrița, făcând referire la faptul că nu are propriii săi copii biologici – aceasta a fost prima decizie dintotdeauna. Chiar și când eram într-o relație. Am fost dintotdeauna deschisă cu partenerii mei și le-am spus că sunt dispusă să am copii, dar că adopția face parte dintre prioritățile mele. Am fost foarte hotărâtă în acest aspect”, a explicat Charlize Theron.

Foto: Hepta

Related Posts

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…

Prințul George a împlinit 11 ani

Prințul George, primul născut al Prințului și Prințesei de Wales, William și Kate, a împlinit pe 22 iulie…

Cum și-a făcut apariția Sharon Stone la Taormina Film Festival

Recent a avut loc cea de-a 70-a ediție a Festivalului de Film de la Taormina. Printre invitații de…

Prințesa Charlene de Monaco, superbă la Balul Crucii Roșii

Prințul Albert și Prințesa Charlene, însoțiți de fiica Prințesei Stephanie, Camille Gottlieb, au prezidat cea de-a 75-a gală…

Ana Dumbravă, jucătoare profesionistă de Counter-Strike: „Am întâmpinat anumite obstacole doar pentru simplul fapt că sunt fată, dar acest lucru nu m-a oprit din a-mi îndeplini visul!”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Horoscopul săptămânii 22-28 iulie 2024

Urmează o săptămână cu noi provocări pentru unele zodii. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie…

Jocurile Olimpice de la Paris: Cine reprezintă România?

Jocurile Olimpice se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august. Cine reprezintă România? Analizează Andru Nenciu, jurnalist sportiv….

Filme și seriale pe care trebuie să le vezi dacă ți-a plăcut The Devil Wears Prada

Mai multe publicații internaționale au confirmat în ultima vreme că Disney lucrează la un sequel pentru mult iubitul…