Monica Cismaru ∙ May 16, 2023 ∙ 3 min read

Charlize Theron (47 de ani) este îndrăgostită din nou. Actrița a fost văzută în compania unui nou iubit, în persoana modelului Alex Dimitrijevic.

Cei doi au fost văzuți împreună în ipostaze tandre, ținându-se de mână, în timp ce se îndreptau spre un restaurant din Los Feliz, Los Angeles.

Alex Dimitrijevic face parte din agenția de modelling Next Models și a lucrat pentru branduri precum Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman sau Combo Boxing.

charlize theron
Charlize Theron, Alex Dimitrijevic

Charlize Theron, laureată a premiului Oscar pentru filmul Monster, a păstrat discreția în ultimii ani în ceea ce privește viața ei amoroasă, dupa relația supermediatizată pe care a avut-o cu Sean Penn, încheiată în 2019. Vedeta a mai avut relații cu actorul Craig Bierko, cu solistul trupei Third Eye Blind – Stephen Jenkins, cu actorul Stuart Townsend și cu modelul Gabriel Aubry.

Charlize Theron este mama a doi copii adoptați, Jackson, de 11 ani, și August, de șapte ani, și a declarat că ar renunța oricând la cariera ei artistică pentru a-și dedica timpul copiillor.

Charlize Theron, alături de Stuart Townsend și de Sean Penn

”Ador să fiu mamă mai mult decât să fiu actriță sau producător, nu mi-am imaginat niciodată că voi spune asta. Dacă cineva mi-ar spune mâine: ”Nu le poti face pe ambele”, oare mi-ar părea rău sa renunț la actorie? Desigur. Dar aș face-o fără să clipesc!”, a declarat vedeta.

charlize theron

”Acum, tot ce fac se concentrează asupra copiilor mei. Poate peste zece ani, când copiii o să plece de-acasă, mă văd făcăndu-mi bagajele și călătorind pe trei continente, unde aș filma experiența pentru un show tv, dar asta e viața mea acum”.

Charlize Theron a avut o relație pasională cu Sean Penn, începută în 2013 și încheiată în 2019. Actrița a povestit că despărțirea lor nu a stat sub semnul niciunui scandal, ci pur și simplu relația s-a consumat de la sine și n-a mai mers. ”Am decis de comun acord să ne despărțim”, a povestit atunci Charlize, care a adoptat al doilea copil în timpul relației cu Sean Penn, despre care a spus că a sprijinit-o mult în acest proces. Fiul actriței, Jackson, se identifică drept femeie, iar vedeta este o mare susținătoare a drepturilor minorităților sexuale din SUA.

Foto: Hepta

Related Posts

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…

Un festival de creație: începe DIPLOMA Show 2023

Ediția a X-a va prezenta 130 de lucrări publicului larg la Combinatul Fondului Plastic și va avea o…

Toamna aceasta călătorești cu stil datorită beneficiilor din platforma Visa Premium!

Bucură-te de curse exclusiviste BlackCab în drumul spre aeroport, de reduceri la tarifele saloanelor de înfrumusețare, de prețuri…

Horoscopul lunii octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne aduce previziunile astrologice ale lunii octombrie 2023. Pe Tauri îi așteaptă schimbări la locul…

Dieta Okinawa – 5 principii pentru a trăi mai mult și mai sănătos

Dieta Okinawa cuprinde principiile de viață și de alimentație ale locuitorilor din arhipelagul Okinawa, Japonia, unii dintre cei…

Cel mai nou film al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, se vede prima oară la Les Films de Cannes à Bucarest (20 – 29 octombrie)

Leonardo DiCaprio și Robert de Niro joacă în filmul eveniment al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower…

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă 

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă  „AI lucrează precum oamenii. Oamenii…