Monica Cismaru ∙ August 21, 2022 ∙ 3 min read

Niciodată nu e prea târziu să fii (din nou) mireasă, iar acest lucru e dovedit cel mai bine de Jennifer Lopez, care, la 53 de ani, a îmbrăcat din nou rochia albă la cea de-a doua ceremonie de căsătorie cu Ben Affleck (50 de ani), cu care s-a măritat luna trecuta în Las Vegas, un moment surpriză pentru toată lumea.

Acum, cuplul a vrut să organizeze o nuntă ca la carte, de trei zile și trei nopti, cu mese festive, ținute de miri, cu o mulțime de invitați, muzică și jocuri de artificii.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au jurat iubire veșnică la conacul actorului din Georgia -Riceboro- o proprietate care valorează 8,9 milioane de dolari, într-o ceremonie atent organizată, în care totul a arătat ca o mare de alb, inclusiv altarul la care cei doi și-au spus jurămintele.

Jennifer Lopez, aflată la cel de-al patrulea mariaj, a purtat o rochie lungă, albă, somptuoasă, creație Ralph Lauren, cu un voal și cu o trenă lungi de câțiva metri, iar mirele a fost la fel de elegant ca soția lui, într-un smoking cu sacou alb și pantaloni negri.

Alături de miri au fost cei cinci copii care provin din mariajele lor anterioare- gemenii lui JLo, Max și Emme, în vârstă de 14 ani și Violet, 16 ani, Seraphina 13 ani și Samuel, 10 ani – copiii lui Affleck din prima lui căsătorie cu Jennifer Garner, care a fost invitată și ea la cununie, dar a refuzat elegant pe motiv că este angajată în filmări în Texas. De la nuntă a lipsit și fratele lui Ben, Casey Affleck, care se afla pe lista de invitați, dar care n-a mai ajuns, iar motivul invocat a fost ca au apărut probleme în familie.

Cu o zi înainte de începerea festivitatilor de nuntă, a avut loc și un incident: mama lui Ben Affeck a căzut de pe un podeț și s-a tăiat și a fost dusă la spital, fără să aibă nevoie de îngrijiri speciale.

Toti invitații de la nunta anului au purtat alb, iar ceremonia a avut loc într-un cort neacoperit, alb, la care se ajungea pe un covor lung, tot de un alb imaculat. Copiii celor doi miri au jucat și rol de cavaleri și domnișoare de onoare, iar după ceremonie, mirii au luat parte la o ședință foto în cele mai atractive puncte – cadre idilice de pe proprietatea luxoasă și luxuriantă.

Ceremonia de nuntă a fost oficiată de speakerul motivațional Jay Shetty, unul dintre cei mai cunoscuți din lume în domeniu, iar printre invitați, alături de familie și de prietenii apropiați, au făcut parte vedete precum Matt Damon si Jimmy Kimmel, dar și George Clooney, Jane Fonda și Renee Zellweger erau așteptați la eveniment.

Locul de desfășurare al nunții a fost inundat de aranjamente florale spectaculoase, iar invitații au fost așezati la masă având vedere către râul care traversează proprietatea din Savannah, Georgia.

Potrivit presei britanice, mirii si-au luat toate măsurile de precauție față de securitatea și intimitatea nunții lor. O mașină de poliție a păzit intrarea spre conac, alte patrule au fost amplasate în bărci, pe apă, iar survolul a fost interzis desupra proprietății unde s-a desfașurat evenimentul. Mai multe companii de pază au asigurat perimetrul.

Chiar dacă nunta a fost înecată în elemente rafinate și elegante, meniul a fost unul mai puțin pretențios, cu cotlet de porc, orez și legume – preparate într-un mod specific statului Puerto Rico, din care provine mireasa, dar s-au servit și preparate la gratar, pui fript, macaroane cu brânză – toate fiind mâncaruri specifice bucătăriei sudiste americane, iar băutura nunții a fost whiskey-ul.

Foto: Hepta

Related Posts

Anca Dinicu a fost în cel mai tare Teambuilding

A ajuns actriță din întâmplare, dar pune tot sufletul și toată dăruirea în rolurile sale. Anca Dinicu își…

Pamela Anderson își lansează cartea de memorii, intitulată ”Love, Pamela”

Pamela Anderson (55 de ani) își lansează cartea de memorii ”Love, Pamela”, în care își va prezenta povestea…

Actrița Hilary Swank e însărcinată cu gemeni la 48 de ani

Hilary Swank a anunțat că așteaptă gemeni la vârsta de 48 de ani. Actrița va deveni mamă pentru…

8 motive să mergi în vacanță în Ras Al Khaimah, perla Emiratelor Arabe Unite

Octombrie este o lună cât se poate de potrivită pentru o vacanță care să ne  încarce bateriile și…

Probleme în paradis pentru Gisele Bündchen și Tom Brady. Cuplul de aur divorțează

Se pare că Gisele Bündchen (42 de ani) și Tom Brady (45 de ani), cuplul de aur dintre…

Adevăruri și mituri despre proteine

Dacă și tu te numeri printre persoanele care au crezut până acum că dacă mănânci toată carnea din…

Delice Waffle: de la desertul din familie la franciză

Am gustat deliciosele waffles de la Delice Waffle și am vrut să aflăm cum se transformă un desert…

Cum ne ajută detoxifierea să avem un sistem imunitar mai bun, în sezonul rece

Un regim de detoxifiere poate fi urmat și la începutul toamnei, deoarece ne ajută să avem un sistem…

Andreea Esca și Dana Păun, în croaziera Goop-Celebrity Beyond, a 10-a zi

Jurnal de bord: Roma, ultima zi din croazieră Mulțumesc! Și înapoi, la treabă Roma, ultima zi din croazieră…

Duelul fotografiilor: Familia regală britanică vs Meghan și Harry

La nici două zile după ce familia regală britanică- Regele Charles al III-lea, Regina consoartă Camilla, Prințul de…