Monica Cismaru ∙ August 21, 2022 ∙ 3 min read

Niciodată nu e prea târziu să fii (din nou) mireasă, iar acest lucru e dovedit cel mai bine de Jennifer Lopez, care, la 53 de ani, a îmbrăcat din nou rochia albă la cea de-a doua ceremonie de căsătorie cu Ben Affleck (50 de ani), cu care s-a măritat luna trecuta în Las Vegas, un moment surpriză pentru toată lumea.

Acum, cuplul a vrut să organizeze o nuntă ca la carte, de trei zile și trei nopti, cu mese festive, ținute de miri, cu o mulțime de invitați, muzică și jocuri de artificii.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au jurat iubire veșnică la conacul actorului din Georgia -Riceboro- o proprietate care valorează 8,9 milioane de dolari, într-o ceremonie atent organizată, în care totul a arătat ca o mare de alb, inclusiv altarul la care cei doi și-au spus jurămintele.

Jennifer Lopez, aflată la cel de-al patrulea mariaj, a purtat o rochie lungă, albă, somptuoasă, creație Ralph Lauren, cu un voal și cu o trenă lungi de câțiva metri, iar mirele a fost la fel de elegant ca soția lui, într-un smoking cu sacou alb și pantaloni negri.

Alături de miri au fost cei cinci copii care provin din mariajele lor anterioare- gemenii lui JLo, Max și Emme, în vârstă de 14 ani și Violet, 16 ani, Seraphina 13 ani și Samuel, 10 ani – copiii lui Affleck din prima lui căsătorie cu Jennifer Garner, care a fost invitată și ea la cununie, dar a refuzat elegant pe motiv că este angajată în filmări în Texas. De la nuntă a lipsit și fratele lui Ben, Casey Affleck, care se afla pe lista de invitați, dar care n-a mai ajuns, iar motivul invocat a fost ca au apărut probleme în familie.

Cu o zi înainte de începerea festivitatilor de nuntă, a avut loc și un incident: mama lui Ben Affeck a căzut de pe un podeț și s-a tăiat și a fost dusă la spital, fără să aibă nevoie de îngrijiri speciale.

Toti invitații de la nunta anului au purtat alb, iar ceremonia a avut loc într-un cort neacoperit, alb, la care se ajungea pe un covor lung, tot de un alb imaculat. Copiii celor doi miri au jucat și rol de cavaleri și domnișoare de onoare, iar după ceremonie, mirii au luat parte la o ședință foto în cele mai atractive puncte – cadre idilice de pe proprietatea luxoasă și luxuriantă.

Ceremonia de nuntă a fost oficiată de speakerul motivațional Jay Shetty, unul dintre cei mai cunoscuți din lume în domeniu, iar printre invitați, alături de familie și de prietenii apropiați, au făcut parte vedete precum Matt Damon si Jimmy Kimmel, dar și George Clooney, Jane Fonda și Renee Zellweger erau așteptați la eveniment.

Locul de desfășurare al nunții a fost inundat de aranjamente florale spectaculoase, iar invitații au fost așezati la masă având vedere către râul care traversează proprietatea din Savannah, Georgia.

Potrivit presei britanice, mirii si-au luat toate măsurile de precauție față de securitatea și intimitatea nunții lor. O mașină de poliție a păzit intrarea spre conac, alte patrule au fost amplasate în bărci, pe apă, iar survolul a fost interzis desupra proprietății unde s-a desfașurat evenimentul. Mai multe companii de pază au asigurat perimetrul.

Chiar dacă nunta a fost înecată în elemente rafinate și elegante, meniul a fost unul mai puțin pretențios, cu cotlet de porc, orez și legume – preparate într-un mod specific statului Puerto Rico, din care provine mireasa, dar s-au servit și preparate la gratar, pui fript, macaroane cu brânză – toate fiind mâncaruri specifice bucătăriei sudiste americane, iar băutura nunții a fost whiskey-ul.

Foto: Hepta

Related Posts

Gustul original al muzicii bune & al experiențelor pe măsură alături de Beck’s

UNLOCK Y0UR EXPERIENCES alături de Beck’s: de 20 de ani în România, de 150 de ani în toată…

Cum arată ultimul sezon din Sex Education: interviu cu Ncuti Gatwa (Eric)

Știi că urmează un weekend reușit de toamnă atunci când Netflix lansează cel de-al patrulea (și ultimul, din…

Heidi Klum răspunde criticilor legate de fotografiile în lenjerie intimă alături de fiica ei

Modelul Heidi Klum (49 de ani) a luat parte la o campanie pentru un brand de lenjerie intimă…

”Diavolul se îmbracă de la Prada” devine musical, la Londra, cu muzică semnată de Elton John

Celebrul film Diavolul se îmbracă de la Prada, inspirat de cartea omonimă scrisă de Lauren Weisberger, va avea…

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…