Monica Cismaru ∙ August 16, 2022 ∙ 3 min read

La o lună de la căsătoria-fulger din Las Vegas, Jennifer Lopez (53 de ani) și Ben Affleck (50 de ani) se pregătesc de nuntă. Cuplul va organiza o petrecere grandioasă de trei zile și trei nopți, care va avea loc în acest weekend, la ferma mirelui din Riceboro, statul Georgia.

Nunta de trei zile a celor două vedete va fi organizată pentru prietenii apropiați și pentru familie și va demara cu o cină festivă vineri seara, va continua cu ceremonia propriu-zisă sâmbătă, iar celebrările se vor încheia duminică printr-un picnic cu grătar. Mireasa Jennifer Lopez va purta o rochie creație Ralph Lauren, realizată în Italia, iar toată nunta va fi prezentată în paginile publicației Vogue, relatează presa americană.

jennifer lopez nunta

Jennifer Lopez și Ben Affleck au apelat la serviciile unui organizator de nunți celebru, în persoana lui Colin Cowie, care percepe un onorariu care pornește de la 25 000 de dolari și care poate urca până la milioane de dolari: acesta a mai colaborat cu vedete precum Opah Winfrey, Michael Jordan și chiar cu JLo în trecut. Se pare că printre invitații la nuntă se vor număra Jimmy Kimmel, Casey Affleck sau Drea de Matteo.

jennifer lopez

Presa americană stă cu ochii pentru noutățile legate de nuntă pe newsletterul lui Jennifer Lopez – On the JLo, aceeași platformă prin care vedeta și-a anunțat căsătoria din Las Vegas și unde a postat mai multe imagini și filmulețe de la evenimentul prin care a devenit doamna Affleck.

jennifer lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret în Las Vegas, unde au fost însoțiți doar de copiii lor. JLo a avut pregătite două ținute de mireasă, dintre care una vintage și una creație Zuhair Murad. După nuntă, JLo și Ben Affleck au zburat la Paris pentru luna de miere, unde au fost însoțiți tot de copiii lor. Cuplul a făcut deliciul presei în capitala Franței – cei doi au testat din toate atracțiile Parisului și au fost urmăriți pas cu pas de paparazzi, iar JLo a făcut o adevărată paradă a modei cu ținutele ei alese pentru luna de miere. De la Paris, Ben Affleck a zburat înapoi la Los Angeles, unde avea programate filmări pentru producția Aquaman 2, unde joacă rolul Batman, iar Jennifer Lopez s-a îndreptat către Italia, în Capri, unde a mai petrecut câteva zile pe un iaht al managerului ei și unde a mai avut un concert pentru un eveniment exclusivist cu scop caritabil.

Riceboro, conacul în care va avea loc nunta, este deținut de Ben Affleck încă din 2003, de când forma pentru prima dată un cuplu cu Jennifer Lopez. Proprietatea luxoasă se află în apropiere de Savannah, iar actorul a vrut s-o vândă în 2018, dar s-a răzgândit. Proprietatea constă dintr-un conac în stil sudist, cu coloane albe, camere spațioase și mobilă stil, dar și dintr-un hambar de lemn, mai mare decât casa propriu-zisă, în care cel mai probabil se va desfășura petrecerea de nuntă. Reședința se află pe Hampton Island, iar accesul aici se face pe un pod, lucru ce îi oferă intimitate. O sursă citată de presă americană spune că nunta va fi pentru JLo, iar Ben vrea ca toată atenția sa se îndrepte către soția lui în acest weekend.

Foto: Hepta

Related Posts

Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Gustul original al muzicii bune & al experiențelor pe măsură alături de Beck’s

UNLOCK Y0UR EXPERIENCES alături de Beck’s: de 20 de ani în România, de 150 de ani în toată…

Cum arată ultimul sezon din Sex Education: interviu cu Ncuti Gatwa (Eric)

Știi că urmează un weekend reușit de toamnă atunci când Netflix lansează cel de-al patrulea (și ultimul, din…

Heidi Klum răspunde criticilor legate de fotografiile în lenjerie intimă alături de fiica ei

Modelul Heidi Klum (49 de ani) a luat parte la o campanie pentru un brand de lenjerie intimă…

”Diavolul se îmbracă de la Prada” devine musical, la Londra, cu muzică semnată de Elton John

Celebrul film Diavolul se îmbracă de la Prada, inspirat de cartea omonimă scrisă de Lauren Weisberger, va avea…

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…