Îndrăgitul personaj de desene animate Disney, Minnie Mouse, își va schimba ținuta cu ocazia aniversării a 30 de ani de la înființarea Disneyland Paris, iar cea care îi va crea noul look este nimeni alta decât designerul britanic Stella McCartney.

minnie mouse stella mccartney

Astfel, Minnie Mouse renunță în premieră la rochia roșie cu buline care a consacrat-o pentru o ținută formată din pantaloni, pentru celebrarea a 30 de ani de existență Disneyland Paris. Petrecerea aniversară a parcului de distracții are loc în luna martie, cu ocazia începerii celebrărilor a Women s History Month, eveniment ce a inspirat noua ținută a lui Minnie. ”Stella McCartney i-a creat prima salopetă lui Minnie și arată fabulos”, a transmis via social media Disneyland Paris.

minnie mouse

”Minnie a avut dintotdeauna un loc special în inima mea. Avem aceleași valori. Ceea ce ador la Minnie este fapul că întruchipează fericirea, exprimarea de sine, autenticitatea și faptul că este o sursă de inspirație pentru oameni de toate vârstele, de pe întreg globul. În plus, are și un stil magnific!”, a declarat Stella McCartney (50 de ani), pentru D23, fan clubul oficial Disney.

”Această nouă abordare a ținutei ei, care înlocuiește rochia cu buline, face din Minnie Mouse un simbol a progresului pentru noua generație. Va purta noul look în cinstea Lunii femeilor – martie. De-abia aștept să vedeți cum va arăta Minnie în parcul Disneyland”, a adăugat designerul.

Minnie Mouse nu este singurul personaj Disney care se va bucura de straie noi cu ocazia aniversării, mai multe figuri emblematice vot îmbrăca haine noi.

Disneyland Paris și-a deschis porțile pe 12 aprilie 1992 și a găzduit, de-a lungul timpului, peste 375 de milioane de vizitatori. ”Disneyland Paris a ajutat, de-a lungul timpului, la crearea a nenumărate momente memorabile care să dureze o viață întreagă. Nu e de mirare că a ajuns destinația turistică de top a Europei! Parcul de distracții s-a impus ca un loc care dă viață celor mai ingenioase idei și care explorează noi căi și continua să re reinventeze”, a  transmis Disneyland Paris.

Foto: Disneyland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts