Noul film Encanto se pregătește să ne deschidă noi începuturi/ noi uși și să ne revitalizeze simțurile, deoarece muzica este cel mai special pansament al oamenilor, este momentul când împăcați cu adevărat cu noi înșine, putem fi sinceri și reali cu toții, exact așa cum suntem!

 

O doză de suprarealism și fantezie poate potența esența magiei în relația ei directă cu amintirile noastre colective- fiecare a avut o bunică ca Abuela sau o persoană extrem de specială care i-a rămas în inimă și care crește odată cu vîrsta în ființa noastră și pe care o va utiliza ca un ghid interior pe tot parcursul provocărilor vieților pe care le străbatem agale sau într-un ritm amețitor asemeni erei vitezei în care ne poziționăm.

 

Solista de muzică ușoară ALINA CHINIE, membră a trupei “Redblonde” obișnuită cu rețele perfecte ale animațiilor Disney cărora le-a dat viață, de la Rapunzel sau Povestea Jucăriilor 4, la o animație cu iz spaniol nu a putut fi de cât un pas mic, dar plin de originalitate și determinare. Alina este în noul clasic Disney, Isabela Madrigal, sora mai dificilă și isteață a lui Mirabel, tot ceea ce această face este o reușită totală ca și florile care înfloresc prin magie chiar și când pășește.

 

 

Cântăreața de muzică populară LIA LUNGU, cu glasul său duios și felul parte de a combina riturile și tradiția prin folclor reușește să contureze un personaj crucial și deopotrivă mirific în persoana lui Abuela, bunica plină de înțelepciune și captivație a familiei Madrigal, care crede cu adevărat în potențialul neexplorat al lui Mirabel și care o conduce spre căutarea lucrurilor importante. Dictonul “Luminița de la capătul tunelului apare când te aștepți mai puțin” este atât de emoționant și adevărat, iar a crede că îți poți schimba viața și că soarele îți va fi călăuză și va răsări într-o zi pe mica ta alee este cu siguranță un dat și se împlinește.

 

Puștiul fenomen DAVID DOBRINCU însufletește-te cu vocea ta vivace și plină de melisme fel de fel, vocea unui copil care însoțește familia Madrigal în descoperirea valorilor și a importanței familiei. Micul artist va asigura și cântecele de pe coloana sonoră.

 

Related Posts