stella mccartney beatles

Alăturarea dintre Stella McCartney și The Beatles a venit natural, deorece creatoarea de modă este fiica unuia dintre componenții celei mai mari trupe muzicale din istorie. Stella McCartney lansează o colecție-capsulă de haine inspirată de imagini și elemente iconice care aparțin trupei britanice, formată  din John Lennon, Paul McCartney, George Harrison și Ringo Star. 

Colecția  Stella McCartney x The Beatles apare odată cu cel mai nou documentar despre legenadara trupă rock’n’roll, regizat de nu mai puțin celebrul Peter Jackson (Lord of the Rings, The Hobbit, King Kong etc). 

Producția The Beatles: Get Back prezinta povestea felului în care a căpătat contur ultimul album lansat de Beatles, Let It Be, care a avut titlu de lucru Get Back.

stella mccartney beatles

Documentarul va fi lansat de Disney+ pe 25 noiembrie și va fi format din trei părți, care au fost realizate pe baza analizării unei arhive de 60 de ore de înregistrări. Arhiva conține elemente care nu au mai fost făcute publice până acum: înregistrări cu trupa compunând piese, schițe de melodii, repetiții, dar și o înregistrare cu ultima reprezentație live Beatles, prezentată pentru prima dată integral. 

Get Back cuprinde, de asemenea, și ultimele zile din existența trupei Beatles, de la sfârșitul anilor ’60 și felul în care și-au continuat drumul separat cei patru membri ai formației legendare. 

stella mccartney beatles

Colecția de haine lansată de fiica lui Paul McCartney, Stella McCartney e inspirată din de albumul Le It Be, dar și de alte materiale discografice și cuprinde elemente grafice care n-au mai fost folosite în creația de haine până acum. ”Am vrut să creez o colecție unică, una care să sublinieze legătura specială pe care o am cu trupa. Pentru mine, această colaborare e una cu totul și cu totul specială”, a spus Stella McCartney. Am vrut să creeze piese care să fie prețuite de colecționari”. Fiecare element al colecției este unisex și este mai mult decât o piesă de îmbrăcăminte pe care s-a aplicat un imprimeu banal. Am vrut să fac mai mult de atât, în respect pentru tatăl meu, pentru Olivia și Dhani Harrison, pentru Sean Ono Lennon și pentru întreaga familie Beatles”, adaugă Stella. 

 

Foto: Joe Murphy/Stella McCartney

Related Posts