Monica Cismaru ∙ November 8, 2022 ∙ 3 min read

Actorul Chris Evans (41 de ani) a fost desemnat Cel mai sexy bărbat în viață de publicația americană People, în clasamentul pe care îl realizează anual.

Vestea a fost primită cu o notă de amuzament și cu multă modestie de vedeta americană, care a spus că, de-acum înainte, va fi ținta șicanelor din partea prietenilor, dar că mama lui se va bucura cel mai mult de reușită. ”Este mândră de tot ceea ce fac, dar acest premiu e ceva cu care se poate lăuda pe buna dreptate”, a spus Chris Evans, cunoscut din seria Avengers, Captain America, Knives Out, Fantastic Four, Gifted, Not Another Teen Movie sau din recentul The Gray Man.

chris evans

Actorul povestește că, în adolescență, nimic nu prevedea succesul pe care urma să-l aibă la maturitate și, că în perioada școlii generale, nu făcea parte din gașca copiilor cool.

Chris Evans se simte puțin stânjenit de noua sa titulatură și spune că e ca o formă ciudată de a se lăuda. ”E ocazia perfectă să fiu ținta mișto-urilor prietenilor, e motiv de hărțuire”, glumește actorul originar din Boston.

chris evans

Actorul are o carieră cinematografică impresionantă, dar, de curând, a hotărât să aducă un echilibru între munca și viața de familie și nu mai e dispus să facă orice sacrificiu pentru un rol, cum ar fi să-și petreacă luni de zile departe de casă.

chris evans

”Sunt prea bătrân să mai trăiesc cu valiza la ușă și am intrat într-o etapă în care mă simt plăcut acasă la mine”, menționează Chris, care adaugă că se simte pregătit și să-și întemeieze o familie și să aibă copii. ”E ceva la care mă gândesc serios, dar voi păstra toate amănuntele pentru prieteni și pentru familie”.

Chris Evans completează panoul celebrităților masculine desemnate de-a lungul anilor Cel mai sexy bărbat în viață, încă din 1985.

Anul trecut, titlul a fost câștigat de actorul Paul Rudd, iar în 2020, de actorul Michael B. Jordan. Din galeria Celor mai sexy bărbați în viață mai fac parte nume precum: Idris Elba, Brad Pitt, Tom Cruise, Keanu Reeves, George Clooney, Richard Gere, Denzel Washington sau Pierce Brosnan.

Foto: MICHAEL SCHWARTZ/People

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…