Monica Cismaru ∙ July 4, 2023 ∙ 4 min read

Care sunt exhibiționiștii zodiacului în ceea ce privește atenția celorlalți și cine se mulțumește să fie ei înșiși mulțumiți de ei? Cine caută atenția cu orice preț și cine poate trăi foarte bine și fără ea?

Leu

Guvernați de Soare, Leii se bucură de acest magnetism natural, de această abilitate de a atrage atenția asupra lor. Și nu numai că se bucură să se afle în lumina reflectoarelor, ci se hrănesc cu această energie și nu prea mai ai loc să strălucești și tu pe lângă ei.

zodii centrul atentiei

Gemeni

Gemenii sunt ființe sociale care nici măcar nu se chinuie să atragă atenția – aceasta îi urmărește pe ei. Sunt excelenți povestitori și reușesc să cucerească pe oricine, chiar și cu cea mai banală relatare. În plus, îți deschid apetitul și te fac să vrei mereu mai mult de la ei.


Săgetător

Viața este o continuă aventură pentru Săgetători și nu e nicio surpriză că ajung mai mereu să se afle în mijlocul evenimentelor – mereu au câte o conversație interesantă în care sunt protagoniști și nu e de mirare, la ce viață interesantă au.

zodii centrul atentiei

Berbec

Berbecii se lasă purtați de impuls și, când se simt lăsați puțin pe dinafara, ar putea zice sau face lucruri care să-i readucă în prim-plan, câteodată chiar lucruri controversate, dar totul împachetat sub formă de glumă.

Capricorn

Capricornii sunt foarte conștiincioși și muncitori și se supără destul de ușor când simt că timpul și eforturile lor nu sunt pe deplin recunoscute și apreciate.

Scorpion

Strategici și secretoși, Scorpionii se simt cel mai bine când află lucruri despre ceilalți, pe care nu le știe multă lume. Dacă nu sunt incluși în anumite cercuri, se simt iritați și răniți și nu se supără dacă îi suni la trei dimineața să le povestești despre lucrurile care nu-ți dau pace.

Balanță

Balanțele sunt persoane proactive și se bucură să fie complimentate pentru eforturile lor. De fapt, acceptă doar acele sarcini despre care știu că le pot duce la bun sfârșit în mod strălucit, pentru a se scălda apoi în succesul obținut.

Taur

Echilibrați și loiali, Taurii nu caută cu orice preț lumina reflectoarelor. A atrage atenția în mod voit asupra lor nu se află în topul priorităților. Dar acordă în același timp o atenție deosebită unei vieți sociale active și, dacă sesizează anumite turbulențe în grupul de apropiați, nu se sfiesc să-și spună părerea clar și răspicat.

Fecioara

Fecioarele sunt analitice și meticuloase și știu să se organizeze și chiar îi organizează și pe ceilalți, când aceștia nu sunt atenți. Nu așteaptă nimic în schimb, doar respect pentru munca lor.

Pești

Peștii sunt calzi și empatici, dar nu-și fac prieteni cu ușurință. Odată ce ai intrat în cercul lor de încredere, îți vor acorda toată atenția lor. Nu se așteaptă ca tu să faci la fel, dar nu ar strica să le arăți că afecțiunea e mutuală.

Rac

Ca semn de apă, Racul e atent și sensibil. Natura lor compasională îi determină să-i pună pe alții pe primul loc, chiar și când ceilalți nu merită acest lucru.

Vărsător

Atenția și considerația celorlalți nu semnifică nimic pentru Vărsători. Sunt autonomi și inteligenți și nu au nevoie ca meritele să le fie recunoscute, deoarece își cunosc foarte bine valoarea. E de ajuns să nu-și piardă respectul pentru ei înșiși.

Foto: Hepta

Related Posts

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…