Monica Cismaru ∙ March 20, 2023 ∙ 4 min read

Ai tras lozul câștigător în ceea ce privește norocul astrologic sau încă te chinui să depășești obstacole care apar de niciunde? Iată care sunt cele mai norocoase zodii ale anului.

Berbec

Berbecii nu permit ca nimic să le stea în cale, sunt ca un foc de artificii când pornesc într-un nou demers. Anul acesta, Jupiter îi va ajuta, așa că-și pot asuma riscuri mari și pot porni demersuri curajoase, care le asigură câștiguri mari.

Taur

Taurii sunt atrași de plăcerile de natură materială, de care se vor bucura din plin anul acesta, chiar dacă sunt mai degrabă ghinioniști în dragoste, Taurii vor avea parte de reușite în sfera profesională.

Gemeni

Gemenii pot da lovitura la locul de muncă, dar norocul lor e schimbător, așa că ar fi mai bine să rămână rezervați și să nu-și asume riscuri inutile. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Rac

Norocul nu va sta nici de partea Racilor anul acesta, dar e în regulă, deoarece latura lor emoțională și natura lor suspicioasă i-a învățat să nu se bazeze decât pe ei înșiși. Comunicarea cu ceilalți nu e tocmai favorabilă, dar nu trebuie să uite că a cere ajutorul celorlalți nu e un lucru de care să le fie rușine.

zodii norocoase

Leu

Dacă nu are, Leul își face. Atrași de senzațiile tari ale vânătorii, se bucură de orice provocare și nimic nu le va sta în cale în a-și atinge obiectivele.

Fecioară

Datorită naturii lor perfecționiste, Fecioarele nu se vor mulțumi decât cu ceea ce e mai bun. Tenacitatea lor înnăscută le va ajuta să rămână optimiste când lucrurile par să nu se îndrepte în direcția dorită.

Balanță

Mulțumită lui Venus, considerată cea mai favorabilă planetă pentru satisfacția de natură fizică și de fericire în cuplu, cei născuți în zodia Balanței se numără printre cele mai norocoase semne de anul acesta și sunt gata să facă față oricărei provocări, din care vor ieși victorioși.

Scorpion

Pare că navighezi prin viață cu frâna de mână trasă. Din exterior, ceilalți îți admiră personalitatea îndrăzneață și curajoasă, dar ai obosit să trăiești într-o permanentă stare de tensiune, așteptând să se întâmple inevitabilul. Inspiră, expiră. Chiar și cele mai proaste zile au tot 24 de ore.

zodii norocoase

Săgetător

Cu Jupiter care veghează asupra lor, Săgetătorii vor cădea mereu în picioare. Născuți cu o sete imensă de călătorii și de aventură, anul acesta le va facilita desfășurarea pasiunior lor, așa că se pot ocupa de organizarea celor mai îndrăznețe planuri de explorare.

Capricorn

În ciuda firii lor muncitoare și a perseverenței, norocul nu e de partea Capricornilor. Cel mai bine e ca aceștia să ia lucrurile așa cum vin și să nu uite că destinul nu le aruncă în cale obstacole pe care nu le pot depăși.

Vărsător

2023 se poate dovedi a fi un an dificil pentru această zodie introspectivă, dar latura lor filosofică le va permite să depășească momentele mai grele, să nu se blocheze în obstacole și să vadă mereu o luminiță la capătul tunelului.

Pești

Începtul anului a fost presărat cu ceva provocări, dar natura calmă și răbdătoare a Peștilor îi va ajuta să treacă cu bine peste obstacole și să vadă mereu partea plină a paharului.

Foto: Unsplash

Related Posts

Lindsay Lohan, primele poze însărcinată

Actrița Lindsay Lohan s-a lăsat surprinsă de camera foto într-una dintre cele mai emoționante ipostaze din viața unei…

De ce să alegi o vacanță într-o croazieră? Iată avantajele!

Dacă ești adeptul unei vacanțe în care totul este organizat și aranjat, iar nu nu trebuie decât sa…

Cel mai nou și surprinzător cuplu din showbiz: Bill Murray și Kelis

Un nou cuplu de vedete apare pe firmament: cel format din actorul Bill Murray (72 de ani) și…

Ultimul mesaj transmis de Stephan Pelger, înainte de a se sinucide

Stephan Pelger a fost găsit decedat astăzi, în propria locuință. Un vecin a fost cel care a anunțat…

Evoluție, inovație, momente împreună – IQOS promite o experiență revoluționară la TIFF

Mâine începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), ocazie cu care IQOS își invită publicul la un eveniment…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, am făcut o selecție a lucrurilor care ne-au atras atenția. Iată noutățile acestei perioade….

Idei de cadouri pentru cei care adoră croazierele

Fie că vrei să surprinzi persoana care merge în croazieră, fie că vrei să revii din vacanță cu…

Cum arată Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon

La 23 de ani de la ultima lor colaborare pe marile ecrane, pentru producția ”Gladiator”, Joaquin Phoenix și…

Mădălina Ghenea își susține iubitul din tribune, la Roland Garros

Mădălina Ghenea (35 de ani) și-a susținut (presupusul) nou iubit din tribune, la turneul de tenis Roland Garros,…

„Romeo şi Julieta” revine după o pauză de trei ani pe scena Operei Naţionale Bucureşti

Veștile bune circulă repede. Pe 9 şi 10 iunie, de la ora 18.30, Opera Națională București anunță reluarea…