Monica Cismaru ∙ May 8, 2023 ∙ 4 min read

Celebrarea încoronării Regelui Charles III a continuat, după ceremonia de urcare pe tron, cu un mega-concert la care au luat parte numeroase vedete de primă mână. În public, familia regală, în frunte cu regele însuși, au cântat și au dansat alături de artiștii de pe scenă.

Astfel, la marele concert care a încununat o zi istorică, organizat la Castelul Windsor, au cântat vedete precum Katy Perry, Lionel Richie, iar marea surpriză a constituit-o apariția pe scenă a trupei Take That (doar trei componenți din trupa originală).

Katy Perry, care a fost prezentă și la ceremonia de la Westminster Abbey, a avut o apariție spectaculoasă, demnă de încoronarea unui rege, și a purtat pe scenă o rochie aurie, metalizată, amplă, cu care a impresionat publicul format peste 20 000 de persoane.

Recitalul susținut de Katy Perry a fost acompaniat de jocuri de lumini și de demonstrații priotehnice, care au făcut deliciul publicului. În decursul show-ului, a avut o apariție-surpriză și Tom Cruise, într-o înregistrare în care pilota avionul său iconic din filmul Top Gun, înregistrare care a venit ca un intermezzo în discursurile susținute de Pierce Brosnan și de Bear Grylls. ”Ca de la pilot la pilot, Majestate, poți să zbori oricând alături de mine”, i-a transmis Tom Cruise Regelui Charles III.

Prințul de Wales, Williams, a susținut un discurs la Windsor, în care i-a transmis regelui: ”Tată, suntem cu toții foarte mândri de tine” și a amintit și Regina Elisabeta a II-a, despre care a spus că ”veghează asupra lor din Rai”.

Doi dintre componenții Take That, alături de Callum Scott

Show-ul dedicat regelui a fost încheiat glorios cu apariția-surpriză a trupei Take That. Pe scenă au urcat doar trei dintre componenți, Robbie Williams lipsind din peisaj, iar fanii i-au primit cu urale pe Gary Barlow52 de ani, pe Howard Donald ( 55 ani) și pe Mark Owen (51 de ani), care au interpretat cele mai cunoscute melodii din repertoriul lor, iar concertul a fost încheiat cu piesa Never Forget.

Printre vedetele care au mai cântat pe scenele de la Castelul Windsor s-au mai numărat Nicole Scherzinger și Lionel Richie, dar si Olly Murs, Emeli Sande sau Paloma Faith.

Regele Charles a dansat pe melodiile celebrului cântăreț american Lionel Richie, în vârstă de 74 de ani, și se pare că una dingtre piesele preferate ale lui suveranului este chiar All Night Long.

Micii prinți Charlotte și Louis au atras din nou toate privirile și s-au distrat de minune la celebrările organizate cu ocazia încoronării bunicului lor, Regele Charles III, iar apariția Papușilor Muppets l-au amuzat teribil pe Prințul George.

Marele absent de la spectacol a fost Harry, care a plecat la aeroport imediat după ce s-a încheiat ceremonia de încoronare de la Westminster Abbey și după ce alaiul regal a ajuns la Palatul Buckingham.

Harry s-a grăbit să se întoarcă în America, deoarece era ziua fiului său, Archie, care a împlinit patru ani pe 6 mai.

Imaginile obținute de paparazzi o arată pe Meghan Markle cum a plecat într-o drumeție alături de un grup pe prieteni în timpul încoronării.

Foto: Hepta

Related Posts

Milla Jovovich a dat școala copiilor pe Veneția

Celebrul model și actriță Milla Jovovich a înlocuit prima zi de școală a copiilor cu o vacanță la…

Filme și seriale noi de neratat în octombrie pe platformele de streaming

Un documentar despre David Beckham, sezoane noi din serialele tale preferate și multe alte titluri numai bune de…

Filmul lui Beyoncé: 6-7 milioane de dolari, doar în prima zi de presales

Filmul turneului Renaissance, susținut de Beyoncé, are deja estimări pentru presales care depășesc 6 milioane de dolari. Iar…

Dramatica poveste de viață a lui Michele Morrone, vedeta din 365 Days

Michele Morrone, actorul care a frânt inimile celor care au urmărit drama erotică 365 Days de pe Netflix,…

Doctorul din Social Media

La 36 de ani, Alexandra Mircea este cel mai urmărit medic dentist român din social media. Clipurile video…

Actrița Anya Taylor-Joy, mireasă la Veneția

Actrița Anya Taylor-Joy (27 de ani) s-a căsătorit zilele acestea la Veneția cu logodnicul ei, muzicianul Malcolm MacRae…

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…