Monica Cismaru ∙ March 12, 2021 ∙ 3 min read

michelle obama

Fosta primă doamnă a SUA, Michelle Obama, povestește despre felul în care își petrece timpul în carantină alături de familia ei și despre noile hobby-uri dezvoltate în tot acest timp.

 

Într-un interviu acordat online publicației People, Michelle Obama oferă amănunte despe felul în care și-a petrecut timpul în carantină și despre cum s-a adaptat noilor reguli alături de familia ei. Fosta primă doamnă a trebuit să se reobișnuiscă să trăiască alături de întreaga ei familie, mai ales alături de cele două fiice, Malia și Sasha, care au revenit acasă de la colegiu, după suspendarea cursurilor din cauza pandemiei. Malia Obama este studentă în ultimul an la Harvard, iar Sasha este în anul doi la Universitatea din Michigan.

michelle obama hobby

”Fetele mele trebuia să-și ia zborul din cuib. Aproape că jubilam la gândul că își construiesc popria lor viață, iar eu eram pregătită emoțional pentru acest lucru. Ei bine, s-au întors!”, povestește Michelle Obama.

Familia Obama și-a petrecut timpul, de când a izbuncit pandemia, între reședințele din Washington DC și Marta’s Vineyard din Massachusetts. ”Am savurat fiecare moment petrecut alături de fiicele noastre. Momentul în care îți vezi copiii transformându-se în adulți e special și dezvoltăm o nouă relație acum.”

Reuniți sub același acoperiș, membrii familiei Obama au dat curs unor noi hobby-uri casnice. Sasha și Malia s-au apucat de gătit, inspirate, probabil, de noul show al mamei ei realizat pentru Netflix, Waffles + Mochi, prin care Michelle își propune să educe publicul, mai ale copiii, să mănânce și să gătească sănătos.

michelle obama

”Malia și Sasha adoră liberatea de care se bucură în bucătărie, să creeze și să experimenteze”, spune Michelle Obama, care s-a apucat de împletit și de croșetat. ”Nu mă pot opri din împletit. Dupa ce fac un fular, mă apuc de o pătură. Odată ce termin pătura, fac o căciulă, șosete, aș putea s-o țin așa la nesfărșit! Iar în timpul carantinei, am încercat să devin o mai bună înotătoare. Mi-am dat seama că la vârsta mea (mă apropii de 60 de ani), exercițiile fizice de impact mare nu mai sunt recomandate. Iar înotul este foarte blând și e un bun exercițiu cardio. Am ajuns să fac câte 1,6 kilometri de bazine. De-abia aștept ca la vară să revin la piscină.”

Nu toate lucrurile au stat ca pe roze în timpul pandemiei pentru Michelle Obama. Aceasta spune că suferă de o depresie ușoară. ”S-au întâmplat multe lucruri: mulți oameni de culoare au fost uciși de poliție, să nu uităm de cazul George Floyd. Depresia e un lucru de înțeles în aceste vremuri. A trebuit să-mi asum lucrurile care mă frământă, deoarece, de multe ori, avem impresia că trebuie să ne ascundem problemele și să părem că avem totul sub control, în timp ce în interiorul nostru se dă o luptă crâncenă din cauza problemelor de ordin emoțional”, a mai declarat Michelle Obama.

 

Foto: OBAMA ROBINSON FAMILY ARCHIVE, MILLER MOBLEY/NETFLIX

Related Posts

Emma Watson, noua muză Prada pentru parfumul Paradoxe

Emma Watson (32 de ani) este noua imagine a parfumului Prada- Paradoxe, iar pentru pentru campanie, actrița a…

6 cărți captivante, scrise de celebrități

Celebritățile din industria divertismentului au dovedit că au ceva de spus și în domeniul literaturii, nu numai al…

Primele imagini din ”Enola Holmes”, sezonul 2

Millie Bobbie Brown revine pe Netflix cu sezonul doi al seriei ”Enola Holmes”, serialul care prezinta aventurile surorii…

(Recenzie) Tot ce trebuie să știi despre House of the Dragon, serialul-hit al acestui an

În momentul în care s-a încheiat Game of Thrones, în mai 2019, cu acel ultim episod care ne-a…

Vacanțele vedetelor de la Hollywood

Și celebritățile pleacă în vacanță și au grijă să anunțe pauza de respiro pe paginile de socializare. Ce…

Madonna, party cu familia, în Sicilia

Madonna a sărbătorit în stil mare aniversarea de 64 de ani: în Sicilia, alături de familie sau cum…

Victoria Beckham: sport de cinci ori pe săptămână și grăsimi sănătoase la masă

Victoria Beckham (48 de ani) a trecut de la Posh Spice la Sporty Spice. Fosta componentă a trupei…

Viola Davis, personajul negativ din prequelul „The Hunger Games”

Actriţa cunoscută din serialul „How to get away with murder” o să joace în „The Hunger Games: The…

Gina Pistol a găsit soluția pentru a-și recăpăta silueta după naștere

Nu a grăbit nicio etapă, s-a bucurat din plin de fiecare clipă alături de fiica sa, dar acum…

Cei mai fresh influenceri din România gândesc pozitiv, alături de MENTOS Într-o lume în care se promovează tot…