Ce mesaj i-a transmis Michelle Obama lui Barack Obama cu ocazia aniversării căsătoriei lor

michelle barack obama

Michelle și Barack Obama aniversează luna aceasta 28 de ani de la căsătoria lor, ocazie cu care fosta primă doamnă i-a transmis soțului ei un mesaj emoționant prin intermediul social media.

28 de ani alături de el. Îl iubesc pe Barack Obama pentru zâmbetul lui, pentru caracterul lui, pentru compasiunea de care dă dovadă. Sunt foarte recunoscătoare că îl am alături și că suntem împreună în fața a ceea ce ne oferă viața. Te iubesc, Barack!”, a scris Michelle Obama (56 de ani). 

La rândul său, și fostul președinte american a postat un mesaj cu ocazia aniversării căsătoriei. Chiar și cu tot ce se întâmplă în jurul nostru, voiam să-mi rezerv un moment să-i spun La mulți ani femeii care este iubirea vieții mele. Fiecare zi alături de Michelle Obama mă face un soț mai bun, un tată mai bun, un om mai bun. Te iubesc, Michelle!”, scris Barack Obama (59 de ani). 

Michelle și Barack Obama s-au cunoscut în 1989, la firma de avocatură din Chicago la care lucrau amândoi și s-au căsătorit trei ani mai târziu. Cuplul are două fiice, Malia și Sasha, care a au venit pe lume după ce Michelle a întâmpinat câteva probleme legate de fertilitate.

michelle obama

Am invitat-o la o întâlnire, dar m-a refuzat. Eu am insistat, ea a continuat să mă refuze”, a povestit Barack Obama pentru publicația lui Oprah Winfrey – ”O”, iar Michelle se destăinuie despre felul în care l-a cunoscut pe viitorul ei soț în cartea ei de memorii, Becoming: ”Nu m-am gândit nicio secundă la el ca la un posibil partener. Eu eram mentorul lui la firma la care lucram și, în plus, tocmai mi propusesem să renunț la întâlniri, cel puțin pentru o vreme, eram prea ocupată cu serviciul ca să mai am timp și de altceva”, povestește Michelle Obama.

foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle