Michelle Obama lansează un cooking show pe Netflix, intitulat “Waffles + Mochi”

michelle obama waffles si mochi

Michelle Obama, fosta primă doamnă a Statelor Unite , lansează un cooking show adresat copiilor, pe Netflix. Show-ul se va intitula “Waffles + Mochi” și va fi lansat pe 16 martie, iar Michelle Obama joacă atât rol de protagonistă, cât și de producător.

Aceasta este cea de-a doua colaborare a fostei prime doamne cu Netflix, după ce canalul de streaming a mai difuzat documentarul ”Becoming”, o incursiune în intimitatea soției lui Barack Obama în timpul turneului de promovare al cărții ei de memorii, cu titlul omonim ”Becoming”.

michelle obama waffles si mochi

Alături de Michelle Obama în cadrul show-ului vor fi două păpuși, Waffles și Mochi, care aspiră la titlul de chefi, iar fosta primă doamnă va juca rolul de proprietar de supermarket.

”Odată ca niciodată, în Tărâmul mâncării congelate, locuiau doi prieteni buni pe nume Waffles și Mochi care aveau un vis comun: să devină bucătari! Singura problemă? Tot ce găteau era făcut din gheață. Atunci când acești doi prieteni se angajează ca proaspeți colegi ai unui supermarket fantezist, sunt pregătiți pentru aventura culinară a vieții lor. Cu ajutorul unor fețe noi și prietenoase precum doamna Obama (proprietarul supermarketului) și un coș de cumpărături zburător magic pe post de ghid, Waffles și Mochi își încep misiunea globală de ingrediente, călătorind în bucătării, restaurante, ferme și case din întreaga lume, gătesc rețete cu ingrediente obișnuite alături de bucătari renumiți, bucătari de casă, copii și vedete. Indiferent dacă culeg cartofi în Anzii din Peru, testează condimente în Italia sau fac Miso în Japonia, acești exploratori curioși descoperă minunea mâncării și descoperă că fiecare masă este o șansă de a-ți face noi prieteni. Waffles + Mochi este o invitație pentru a încuraja copiii și adulții să gătească împreună în bucătărie și să se conecteze la culturi din întreaga lume”, anunță Netflix.

michelle obama waffles si mochi

Noua producție a lui Michelle Obama vine în completarea campaniei ei de sănătate publică, inititulată “Let’s Move!”, prin care vrea să combată obezitatea întânită în rândul copiilor. Prin intremediul acestei mișcări, Michelle Obama vrea să ajute familiile aflate la nevoie să aibă acces la alimente sănătoase și accesibile ca preț și să crească nivelul de mișcare fizică de zi cu zi.

Pe lângă producțiile ”Becoming” și “Waffles + Mochi”, Michelle Obama derulează și un podcast pe Spotify, iar contractual cu Netflix a fost semnat pe mai mulți ani.

“Waffles + Mochi” are 10 episoade, a câte 20 de minute fiecare.

Foto: Netflix

Categorii Lifestyle