Monica Cismaru ∙ April 15, 2020 ∙ 2 min read

cameron diaz mama

Cameron Diaz vorbește pentru prima dată despre experiența maternității, după ce fetița ei, Raddix Chloe Wildflower Madden, a venit pe lume la începutul anului.

 

Cameron Diaz s-a confesat unei prietene pe Instagram despre cum arată viața ei ca mamă. Actrița în vârsta de 47 de ani și soțul ei, componentul trupei rock Good Charlotte, Benji Madden, au devenit părinți la începutul acestui an, fără să anunțe însă felul în care s-a întâmplat fericitul eveniment. Se pare că fiica lor a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, dar cuplul nu a dat mai multe amănunte despre naștere, doar au făcut anunțul și și-au exprimat fericirea că sunt, în sfârșit, părinți.

Acum, la câteva luni de la venirea pe lume a fetiței ei, Cameron Diaz detaliază despre cum arată viața de mamă și spune că este foarte fericită și că traveresează cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

 

View this post on Instagram

 

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Aceasta adaugă că soțul ei, Benji Madden, este ”incredibil”, ”cel mai bun tată”, că este implicat în creșterea copilului și că o ajută atunci când este obosită.

”Tot timpul fac mâncare, curățenie și am grijă de copil. Seara îi facem baie amândoi, iar Benji e cel care o adoarme. Eu mai beau câte un pahar de vin, asta e modalitatea mea de a mă relaxa după agitația de peste zi.”

cameron diaz mama

Actrița a mai spus că nu se teme prea tare de pandemia de Coronavirus, deoarece ea și soțul ei duceau oricum o viață retrasă, iar de când s-a născut copilul lor, nu au mai avut motive să facă și altceva decât să aibă grijă de bebeluș. Singura schimbare e că vedeta nu mai primește prieteni în vizită, deoarece aceasta era singura modalitate de socializare pe care o mai pratica de când a devenit mamă. ”Acum nu mă mai întâlnesc cu nimeni, e plăcut să stăm în bula noastră, în confortul căminului, eu și cu soțul meu, dar, în același timp, mi se pare de nedescris să nu mai poți ieși în lume”, a mai menționat Cameron Diaz.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…